Twitter kullanıcıları, Subway’in verdiği sözü tutmasından memnun kaldı.
Birkaç gün önce bir Twitter kullanıcısı, erkek arkadaşının bir tartışmanın ardından nasıl özür dilediğini ve ona Subway sandviçiyle nasıl sürpriz yaptığını paylaştı. Viral gönderi Subway India’nın Twitter hesabının dikkatini çekti ve ardından gönderiye 1000 beğeni gelirse çiftin bir sonraki buluşmasına sponsor olacaklarını duyurdular. Netizenler bunu bir meydan okuma olarak kabul etti ve üç gün içinde orijinal gönderi 6500’den fazla beğeni aldı.
Sözlerini yerine getiren Subway India, bugün çiftin randevusuna sponsor oldu ve el ele tutuşup bir Subway sandviçinin tadını çıkarırken çekilmiş çok güzel bir fotoğrafını paylaştı.
Subway’in paylaştığı paylaşımın altında ise “Hadi gidelim” yazıyor.
Tweet’e buradan göz atın:
Subway, viral tweet’in umut verici olduğunu aktardı, “1000 beğeni ve bu tatlılara bir randevu için sponsor olacağız.”
Buradaki gönderiye bakın:
Resme tepki gösteren bir kullanıcı, “Şimdi bir sonraki randevuma sponsor olmalısın (nadir bir fırsat). Ve benim gibi birinin ömür boyu abonelik için kaç beğenisi/RT’si var?”
Bir saniye şöyle yazdı: “Benim gibi evsiz çocuklara sponsor olmak.” “Bu zengin çocuklara değil.”
Üçüncüsü, “Şimdiye kadarki en iyi pazarlama stratejisi” yorumunu yaptı. Dördüncüsü, “Çok şirin” dedi.
Bir başkası, “Bir arkadaşa da sponsor olunabilir mi?” diye şaka yaptı.
Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
Birkaç gün önce bir Twitter kullanıcısı, erkek arkadaşının bir tartışmanın ardından nasıl özür dilediğini ve ona Subway sandviçiyle nasıl sürpriz yaptığını paylaştı. Viral gönderi Subway India’nın Twitter hesabının dikkatini çekti ve ardından gönderiye 1000 beğeni gelirse çiftin bir sonraki buluşmasına sponsor olacaklarını duyurdular. Netizenler bunu bir meydan okuma olarak kabul etti ve üç gün içinde orijinal gönderi 6500’den fazla beğeni aldı.
Sözlerini yerine getiren Subway India, bugün çiftin randevusuna sponsor oldu ve el ele tutuşup bir Subway sandviçinin tadını çıkarırken çekilmiş çok güzel bir fotoğrafını paylaştı.
Subway’in paylaştığı paylaşımın altında ise “Hadi gidelim” yazıyor.
Tweet’e buradan göz atın:
Her şey, bir arkadaşın kız arkadaşından bir Subway sandviçi ve “Senin için bir denizaltı, çünkü tum hi ho mera SUB kuch” yazan bir notla özür dilemesiyle başladı. Bu jestten gözle görülür şekilde etkilenen kadın, Twitter’da notun bir fotoğrafını paylaşarak, “Erkek arkadaşım ve ben kavga ettik, o yüzden bunu yaptı” yazdı.İşte başlıyoruz /t.co/p70SH0NHJEpic.twitter.com/3DLQaY35nY
– Metro Hindistan (@SubwayIndia) 18 Haziran 2023
Subway, viral tweet’in umut verici olduğunu aktardı, “1000 beğeni ve bu tatlılara bir randevu için sponsor olacağız.”
Buradaki gönderiye bakın:
Twitter kullanıcıları, Subway’in gerçekten vaat ettiklerini yerine getirdiği gerçeği karşısında şaşkına dönerken, diğerleri bunu akıllı bir pazarlama stratejisi olarak nitelendirdi. Diğerleri de şirketten kendileri için benzer tarihlere sponsor olmasını istedi.1000 beğeni ve bu tatlılar için bir randevuya sponsor olacağızhttps://t.co/VyYYO0lSQ2![]()
– Metro Hindistan (@SubwayIndia) 15 Haziran 2023
Resme tepki gösteren bir kullanıcı, “Şimdi bir sonraki randevuma sponsor olmalısın (nadir bir fırsat). Ve benim gibi birinin ömür boyu abonelik için kaç beğenisi/RT’si var?”
Bir saniye şöyle yazdı: “Benim gibi evsiz çocuklara sponsor olmak.” “Bu zengin çocuklara değil.”
Üçüncüsü, “Şimdiye kadarki en iyi pazarlama stratejisi” yorumunu yaptı. Dördüncüsü, “Çok şirin” dedi.
Bir başkası, “Bir arkadaşa da sponsor olunabilir mi?” diye şaka yaptı.
Daha fazla trend haber için buraya tıklayın