Spotify Önerilen Şarkılar Nasıl Kapatılır ?

Leila

Global Mod
Global Mod
Spotify Önerilen Şarkılar Nasıl Kapatılır?

Spotify, müzik severlerin en sevdiği şarkıları dinlerken aynı zamanda keşfetmelerine olanak tanıyan harika bir platformdur. Ancak, bazen kullanıcılar sürekli olarak çalma listelerinin arasına karışan ve hoşlarına gitmeyen önerilen şarkıları kapatmak isteyebilirler. Neyse ki, bu işlem oldukça basittir ve Spotify'ın kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolayca yapılabilmektedir.

Adım 1: Spotify Uygulamasını Açın

Öncelikle, önerilen şarkıları kapatmak için Spotify mobil uygulamasını veya masaüstü uygulamasını açmanız gerekir. Uygulamayı açtıktan sonra, hesabınıza giriş yapın ve ana ekranı görüntüleyin.

Adım 2: Ayarlar Menüsüne Erişin

Önerilen şarkıları kapatmak için, sağ üst köşede bulunan üç dikey noktaya dokunarak veya tıklayarak Ayarlar menüsüne erişin. Bu menüden hesap ayarlarınızı özelleştirebilir ve çeşitli tercihleri yönetebilirsiniz.

Adım 3: Çalma Menüsüne Girin

Ayarlar menüsünden sonra, "Çalma" seçeneğine dokunun veya tıklayın. Bu seçenek, çalma listelerinizi düzenlemenize ve özelleştirmenize olanak tanır.

Adım 4: Önerilen Şarkıları Kapatın

Çalma menüsüne girdikten sonra, sayfanın aşağısına doğru kaydırarak "Önerilen Şarkıları Çal" seçeneğini bulun. Bu seçenek genellikle çalma listenizin altında bulunur. Yanında bir anahtar simgesi olacak ve varsayılan olarak açık olacaktır.

Adım 5: Anahtarı Kapatın

"Önerilen Şarkıları Çal" seçeneğinin yanındaki anahtarı kapatın. Bu, Spotify'ın çalma listenize otomatik olarak önerdiği şarkıları devre dışı bırakacaktır. Anahtar genellikle sağa kaydırılmış veya yeşil renkte olacaktır. Anahtarı kapattığınızda, Spotify çalma listenizdeki şarkılar sadece sizin eklediğiniz veya takip ettiğiniz şarkılarla sınırlı kalacaktır.

Adım 6: Değişiklikleri Kaydedin

Önerilen şarkıları kapatma işlemini tamamladıktan sonra, değişiklikleri kaydetmek için ekranın sağ üst köşesinde bulunan "Kaydet" veya "Tamam" düğmesine dokunun veya tıklayın. Bu, yapılan ayarların uygulanmasını sağlar ve çalma listenizin güncel hâlinin kaydedilmesini sağlar.

Başka Sorularınız mı Var?

Spotify'da önerilen şarkıları kapatmak gibi diğer işlemlerle ilgili daha fazla bilgi mi almak istiyorsunuz? Önerilen şarkıları kapatma süreci hakkında başka sorularınız mı var? Endişelenmeyin, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! Lütfen sormaktan çekinmeyin ve Spotify veya diğer konularla ilgili herhangi bir sorunuz olursa bize bildirin. Çünkü buradayız, sizin müzik deneyiminizi daha iyi hâle getirmenize yardımcı olmak için!