Bir Roma lideri Pontius Pilatus, İsa'yı çarmıha germeye mahkum etti.
İyi Cuma, Hıristiyanlar için en önemli günlerden biri bugün gözleniyor. Gün, İsa Mesih'in çarmıha gerilmesini ve Golgatha'daki ölümünü andırıyor. Hıristiyanlığın destekçileri için bir bellek ve keder günü. Paskalya'dan önce Cuma günü gerçekleşir. Kutsal Cuma, Büyük Cuma veya Kara Cuma olarak da bilinen İyi Cuma, Hıristiyanlar için derin bir manevi anlamdır ve İsa Mesih'in insanlığın kurtuluşu için acı ve kurbanlarını sembolize eder.
Yeni Ahit'ten sonra, İyi Cuma, İsa'nın Romalılar tarafından geçtiği gündür. Yahudi dini liderler İsa'yı küfürle suçladılar. İsa'nın eylemlerinden heyecan duyuyorlardı, böylece onu Roma yetkililerine getirdiler. Bir Roma lideri Pontius Pilatus, İsa'yı çarmıha germeye mahkum etti.
Şimdi, bugün iyi Cuma günlerini gözlemlerken, burada arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşabileceğiniz bazı alıntılar ve mesajlar bulacaksınız.
İyi Cuma Haberleri
İyi Cuma, Hıristiyanlar için en önemli günlerden biri bugün gözleniyor. Gün, İsa Mesih'in çarmıha gerilmesini ve Golgatha'daki ölümünü andırıyor. Hıristiyanlığın destekçileri için bir bellek ve keder günü. Paskalya'dan önce Cuma günü gerçekleşir. Kutsal Cuma, Büyük Cuma veya Kara Cuma olarak da bilinen İyi Cuma, Hıristiyanlar için derin bir manevi anlamdır ve İsa Mesih'in insanlığın kurtuluşu için acı ve kurbanlarını sembolize eder.
Yeni Ahit'ten sonra, İyi Cuma, İsa'nın Romalılar tarafından geçtiği gündür. Yahudi dini liderler İsa'yı küfürle suçladılar. İsa'nın eylemlerinden heyecan duyuyorlardı, böylece onu Roma yetkililerine getirdiler. Bir Roma lideri Pontius Pilatus, İsa'yı çarmıha germeye mahkum etti.
Şimdi, bugün iyi Cuma günlerini gözlemlerken, burada arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşabileceğiniz bazı alıntılar ve mesajlar bulacaksınız.
İyi Cuma Haberleri
- Kalbi nezaket, sevinç ve mutlulukla dolu olsun. İyi Cuma gününün kutsal vesilesiyle dileklerimi gönderin.
- Onlar ve sevdikleri her zaman Yüce'nin gelecekteki kutsamasıyla duş alsınlar. İyi Cuma vesilesiyle sıcak dilekler gönderin.
- İyi Cuma vesilesiyle, Rab onu her zaman güvenliğe getirir ve hayatını şansla çevreler.
- Başkalarına yardım ettiklerinde İsa Mesih'i ve durduğu her şeyi onurlandırırlar. Onları iyi Cuma kutsaması vesilesiyle gönderin.
- Rab'bin sevgisi size görünsin. İyi Cuma günü sıcak dilekler ve nimetler gönderin.
- İsa Mesih, iyi Cuma günkü bu kutsal fırsatta tüm dualarını dinlesin! Tüm istekleriniz yerine getirilsin.
- İyi Cuma günü bu kutsal fırsatı için İsa Mesih'e dua edelim ve günahlarımız için af dilelim.
- İsa'nın sevgisinin ruhunu her zaman göksel sevinç ve saf isteklerle yerine getirmesi için dua ediyorum. Size ve ailenize kutsal bir Cuma dilerim.
- Bu iyi Cuma günü hepimiz bir dakikanızı ayırıyoruz ve bize her zaman verdiği tüm sevgi için Tanrı'ya şükrediyoruz. O gün büyük bir kurban yaptı.
- Rab'be sahip oldukları inanç barış ve mutluluk getirsin.
- “Rab'bin sarsılmaz sevgisi asla durmaz, merhameti asla bitmez; her sabah yenidirler; sadakatleri harika.”
- “Güçlü ve cesur olun. Sizden ya da Rab, Tanrınız sizinle birlikte gider; seni asla terk etmeyecek ve seni asla terk etmeyecek.”
- “O sadece benim kayam ve kurtuluşum, kalem; sarsılmayacağım”
- “Aşkı gerçek bırakın. Hothor kötü olan; iyi olanı tut.”
- “Senin içinde, ah tan, sığınıyorum; asla utanmaya izin vermeyin. Adaletinde beni kurtar”