Şampiyon boksörler rekorlara doymuyor

celikci

New member
Kemal ETLEÇ/DİDİM POSTASI (AYDIN İGFA)
Aydın’da 12-13 Ocak tarihlerinde yapılan, liseler ortası genç bayanlar ve erkekler vilayet birinciliğinde 7 atlet ile yer alan Didim Gençlik Spor Boks Kulübü, 5 altın 2 gümüş madalya kazanarak büyük muvaffakiyet elde etti.

Milli Boksör, antrenör ve hem de vücut eğitimi öğretmeni Dinçer Çankaya’nın çalıştırdığı şampiyon sportmenler 6-13 Mart tarihlerinde Mersin’de yapılacak olan
Liselerarası Türkiye Şampiyonası’nda Didim ve Aydın’ı temsil edecek.

Atletleri kutlayan antrenör Dinçer Çankaya, “Hedefimiz; Türkiye şampiyonasından daha sonra Liseler ortası Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek bayrağımızı dalgalandırmak ve daima ulusal gruba sportmen yerleştirmektir. Hiç orta vermeden planlı ve programlı çalışıyoruz. Muvaffakiyet en büyük derstir, en büyük yanıt ve en büyük güçtür. kuvvetli olanlar başarır. Spor ve atlet dostu olan herkese ilce Müdürümüze Teşekkür ederim dualarınız bizimle olsun.” dedi.

İŞTE O SPORCULAR

Ahmet MERT 63.5 kilo, Kerem DEMİRTAŞ 71 kilo, Ece Parıltı BULUT 81 kilo, Baran BORAL 86 kilo, Aylin ŞAHİN +81 kilo, Sebahattin UYANIK 67 kilo ve Efe ÖZDEN 80 kilo