Ronaldo’nun evlilik teklifine eski eşininden cevap

celikci

New member
Futbolun efsane isimlerinden Brezilyalı Ronaldo, dünya meskenine girmeye hazırlanıyor.

Ronaldo, kendisinden 14 yaş küçük olan model sevgilisi Celina Locks’a Karayip tatilnde evlilik teklif etti.

32 yaşındaki Celina, toplumsal medya hesabından, yüzüğünün fotoğrafını paylaşırken, “Evet, istiyorum” yazdı. Portekizce olarak ise “Seni seviyorum @Ronaldo” notunu ekledi.

46 yaşındaki efsane de kalp emojisi ile birlikte “Seni seviyorum” karşılığı verdi.

Çiftin birinci kutlayanlardan biri de Ronaldo’nun eski eşi Milene Domingues oldu.

Domingues, “Senin için memnunum. İlah sizi her vakit kutsasın ve korusun. Yaşasın aşk” diye cevap verdi.

Ronaldo, kendisinden 14 yaş küçük olan model sevgilisi Celina Locks’a Karayip tatilnde evlilik teklif etti.

32 yaşındaki Celina, toplumsal medya hesabından, yüzüğünün fotoğrafını paylaşırken, “Evet, istiyorum” yazdı. Portekizce olarak ise “Seni seviyorum @Ronaldo” notunu ekledi.

46 yaşındaki efsane de kalp emojisi ile bir arada “Seni seviyorum” cevabı verdi.

Çiftin birinci kutlayanlardan biri de Ronaldo’nun eski eşi Milene Domingues oldu.

Domingues, “Senin için memnunum. İlah sizi her vakit kutsasın ve korusun. Yaşasın aşk” diye karşılık verdi.