Reddit kullanıcısı ChatGPT'nin nasıl “birçok” röportajı olduğunu ortaya koyuyor.

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Birisi Chatgpt'in ona daha fazla röportaj yaptığını iddia ediyor. İnternet, Reddit Chatgpt'in kariyer beklentilerini artırması için büyülü istemini atfetmesini talep ediyor ve AI odaklı aracın iniş görüşmeleri şansını önemli ölçüde artırdığını ortaya koyuyor. Bir Reddit yazısında, müfredat vitae ve iş tanımlarını sohbet botundaki beslediğini ve uygulamalarını her bir rolün gereksinimlerini mükemmel bir şekilde karşılamak için uyarlamasını sağladığını açıkladı. Bu stratejik yaklaşım etkileyici sonuçlar elde etti, kullanıcı başlangıçta niteliklerinin ötesine geçtiği pozisyonlar da dahil olmak üzere çeşitli görüşme soruşturması aldı.

“Dürüst olmak gerekirse, seviyemin çok üstünde olduğunu düşündüğüm işler için bile görüşme istekleriyle inanılmaz derecede yüksek bir yanıt oranı alıyorum. Sadece çok fazla odak yapmadan işlere rasgele başvuruyorum ve çok fazla cevap alıyorum, uygulamak için Röportajlar için ”diye yazdı.

İşte katkı:

Sohbet ederken ve özgeçmişimi kullanırken her zaman çok fazla röportaj davetiyesi alıyorum
BYU/Davidmorson2 InremoteJobhunter
Bu yöntemin işe alım görevlilerinin “olağanüstü” ve çok “etkileyici” olarak işe alınmasına yol açtığını iddia etti. “Sorun şu ki röportajlarda korkunç değilim! Röportajların en kötüsü, çok gergin ve tamamen gerginleşiyorum.”

Makale, Reddit kullanıcıları altında uygulama uygulamalarında Chatt kullanımının etiği hakkında ateşli bir tartışma yaktı. Birkaç kullanıcı, AI tarafından üretilen uygulamaların yanlış olabileceği veya nitelikleri güzelleştirebileceğine ve tutum sürecinde özgünlük ve adalet hakkında sorular ortaya çıkarabileceğine dair endişelerini dile getirdi.

Bir kullanıcı, “Yalanlar sohbet GPT ve temelde CV'nizdeki ekrandan kelimeleri koyuyor? Denediğimde oldu. Garip hissettim ve özgeçmişimi böyle gönderdim.” Kullanıcı özgeçmişinde olmadığını ve birlikte çalıştığı insanlardan iyi incelemeler aldığını açıkça belirtti.

Bir diğeri şöyle dedi: “Tek başına sohbet ile iş arayabilirse bir işe başvurmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum, ama ne kadar etkili olacağından emin değilim?”

Üçüncüsü şöyle dedi: “Evet, her zaman nasıl çalıştığı garip. CHATGPT diyorsunuz, insanlara ne duymak istediklerini söylemelisiniz ve sonra gerçek hayatta nasıl olduklarını görüyorlar ve eşleşmiyor.