Pune'lu adam, kız arkadaşının onu aldatmasının ardından spor salonuna yıldız puanı veriyor. Gönderiye bakın

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bir adamın Pune'daki bir spor salonuna yaptığı tek yıldızlı inceleme internette viral hale geldi ve sosyal medya kullanıcıları arasında heyecan yarattı. X'te paylaşılan bir ekran görüntüsüne göre adam, kız arkadaşının onu başka bir spor salonu üyesiyle aldatmasının ardından Google'da sert bir inceleme bıraktı. Kız arkadaşıyla birlikte Kalyani Nagar tarikatına katılan adam, spor salonuna giden diğer kişiyi, protein karışımını kendisiyle paylaştıktan sonra bile kız arkadaşını “çalmakla” suçladı.

“Birkaç ay önce kız arkadaşımla birlikte kurslara gittik. Mekan güzel, insanlar iyi ama 1 yıldız çünkü kız arkadaşım (kız arkadaşım) Shruti beni merkezde 'Abhishek' adında bir adamla aldattı” diye yazdı.

Adam ilk başta onların sadece arkadaş olduklarını düşündüğünü ama sonunda işlerin ciddileştiğini söyledi. “İlk başta ona sadece arkadaşça davrandığını düşünmüştüm ama onu benden çalacağını bilmiyordum. Protein karışımımı bile Abhishek'le paylaştım ama o beni aldattı. Şimdi aslında birlikte antrenman yapıyorlar ve ben yalnızım” dedi.

Yakınımda iyi bir spor salonu arıyordum ve bu incelemeyi gördüm
😭
pic.twitter.com/L7lnNZ38eO

– Soham (@king26_sk) 28 Kasım 2024
X kullanıcısı Soham, incelemenin ekran görüntüsünü Perşembe günü X'te paylaştı. O zamandan beri gönderi 1,2 milyondan fazla görüntüleme ve 24.000'den fazla beğeni aldı. Yorumlar kısmında kullanıcılar düşüncelerini paylaşmak için akın etti.

Bir kullanıcı, “Proteinleri paylaşan spor salonu kardeşlerinin hiçbir şey belirtisi olmadan sonsuza kadar arkadaş olduklarını duydum, ancak başka bir şeyler oluyor” yorumunu yaptı. Bir başkası şaka yollu şöyle yazdı: “Kardeşim, protein paylaşımının en kutsal bağını kırdı.”

Ayrıca okuyun | Bu yetişkin yıldız yıllık 360 Crore rupi kazanıyor, bu da NBA süperstarının kazancını aşıyor

Üçüncü bir kullanıcı, “Bu incelemeden sonra Bro'nun ayrılık partisinin sponsorluğunu artık Cult üstleniyor” dedi. Dördüncü bir kullanıcı, “Kardeşimin protein içeceği yüzünden mi yoksa kız arkadaşı yüzünden mi daha üzgün olduğunu anlayamıyorum” dedi.

Bir başkası, “Birinin proteininize dahil olmasına izin vermek çılgınlık” diye ekledi. Bir kullanıcı, “Bu spor salonunda işler onun için işe yaramadı” yorumunu yaptı.

Spor salonu Google'daki bazı şikayetlere yanıt vermiş olsa da henüz bu olayı kabul etmedi.