Pirinçli Kapuska

Leila

Global Mod
Global Mod
Pirinçli Kapuska Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg beyaz lahana
  • İç yağı
  • 1 su bardağı pirinç
  • 3 soğan orta uzunluk
  • Az pul biber
  • 1 kaşık salça
  • 1 bardak su
  • Tuz
Pirinçli Kapuska Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Lahanayı evvela haşlayın. Lahana 25 dk pişse kafidir tez pişen bir sebzedir.
  2. Bie yandan tencerede 3 doğranmış yemeklik soğanı iç yağını kavurun.
  3. Bir bardak yıkanmış pirinçi de ekleyip kavurun.
  4. Salçasını koyun, lahanayı üzerine koyup bir bardak su döküp tuzunu, pul biberi de koyup pirinçler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin.
  5. Bir 10 dk daha sonra karıştırın dinlenmeye bırakın.
Pirinçli Kapuska Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst