Mete Gazoz, Melike Ayvaz ile aşk yaşıyor

celikci

New member
2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Türkiye’ye birinci altın madalyayı kazandıran ulusal okçu Mete Gazoz, ‘Yılın Sporcusu’ mükafatına layık görüldü.

Ödül merasimine kız arkadaşı Melike Ayvaz ile katılan atlet, birinci kere sevgilisiyle birlikte objektif karşısına geçti.

22 yaşındaki Gazoz’un kız arkadaşı Ayvaz’ın kimliği merak konusu oldu.

Melike Ayvaz’ın da sevgilisi üzere atlet olduğu düşünülürken, genç hanımın grafik dizaynla ilgilendiği ortaya çıktı.

Gazoz ile ödül merasiminde çekilen fotoğrafını toplumsal medya hesabından yayınlayan Ayvaz, sevgilisine “Seni seviyorum.” kelamlarıyla seslendi. Melike Ayvaz’ın gönderisine yorum yapan Mete Gazoz da kız arkadaşına, “Ben de seni seviyorum” notuyla karşılık verdi.

Ödül merasimine kız arkadaşı Melike Ayvaz ile katılan sportmen, birinci kere sevgilisiyle bir arada objektif karşısına geçti.

22 yaşındaki Gazoz’un kız arkadaşı Ayvaz’ın kimliği merak konusu oldu.

Melike Ayvaz’ın da sevgilisi üzere sportmen olduğu düşünülürken, genç bayanın grafik dizaynla ilgilendiği ortaya çıktı.

Gazoz ile ödül merasiminde çekilen fotoğrafını toplumsal medya hesabından yayınlayan Ayvaz, sevgilisine “Seni seviyorum.” kelamlarıyla seslendi. Melike Ayvaz’ın gönderisine yorum yapan Mete Gazoz da kız arkadaşına, “Ben de seni seviyorum” notuyla karşılık verdi.