Melisa Döngel’den Jose Sosa açıklaması!

celikci

New member
SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Fenerbahçe’nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa ile birebir yerde eğlenmesinin akabinde ismi aşk dedikodularına karışan Melisa Döngel sessizliğini bozdu.

JOSE SOSA İLE BİREBİR YERDE EĞLENMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Deniz Şahin ile ilgisine nokta koyan ve çabucak sonrasında Fenerbahçeli Jose Sosa ile aşk yaşadığı öne sürülen Melisa Döngel, dedikodularla ilgili açıklama yaptı.

DEDİKODULARI YALANLADI

Katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Melisa Döngel, Jose Sosa ile bir arkadaş ortamında çalıştığını doğruladı lakin ortalarında bağlantı olduğu söylentilerini net bir lisanla yalanladı.

“SADECE ARKADAŞIZ”

Takvim’de yer alan habere bakılırsa; kalbinin boş olduğunu ve şu an için mesleğine odaklandığını tabir eden hoş oyuncu, “Fenerbahçe’nin maçlarına sık sık gidiyorum. Jose Sosa ile daha evvel bir arkadaş ortamında tanışmıştık. O gece de yerde denk geldik. Kendisi benim arkadaşım” dedi.

Melisa Döngel, Nisan 2021’de “Sevgili olarak benim vaktim var ancak bana vakit ayıran yok. her insanın sevgilisi var, benim yok. Boşum. Flörtüm de yok şaşırıyorum” açıklamasını yapmıştı.

22 yaşındaki hoş, bu kelamlardan bir hafta daha sonra ise Antalyalı turizmci Deniz Şahin ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yazı birlikte geçiren sevgililerin ayrıldığı tez edilmişti.

Geçtiğimiz haftalarda Bebek’te arkadaşlarıyla kahvaltı yapan ve yer çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, hakkında çıkan ‘ayrılık’ dedikodularını doğrulamıştı.

Melisa Döngel, “Her bağlantı üzere toksik bir hale geldi. Ayrılmamız gerekti. Lakin arkadaşlığımız baki” tabirlerini kullandı.

JOSE SOSA İLE TIPKI YERDE EĞLENMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Deniz Şahin ile bağına nokta koyan ve ondan sonrasında Fenerbahçeli Jose Sosa ile aşk yaşadığı öne sürülen Melisa Döngel, dedikodularla ilgili açıklama yaptı.

DEDİKODULARI YALANLADI

Katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Melisa Döngel, Jose Sosa ile bir arkadaş ortamında çalıştığını doğruladı lakin ortalarında ilgi olduğu söylentilerini net bir lisanla yalanladı.

“SADECE ARKADAŞIZ”

Takvim’de yer alan habere nazaran; kalbinin boş olduğunu ve şu an için mesleğine odaklandığını söz eden hoş oyuncu, “Fenerbahçe’nin maçlarına sık sık gidiyorum. Jose Sosa ile daha evvel bir arkadaş ortamında tanışmıştık. O gece de yerde denk geldik. Kendisi benim arkadaşım” dedi.

Melisa Döngel, Nisan 2021’de “Sevgili olarak benim vaktim var fakat bana vakit ayıran yok. her insanın sevgilisi var, benim yok. Boşum. Flörtüm de yok şaşırıyorum” açıklamasını yapmıştı.

22 yaşındaki hoş, bu kelamlardan bir hafta daha sonra ise Antalyalı turizmci Deniz Şahin ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yazı birlikte geçiren sevgililerin ayrıldığı argüman edilmişti.

Geçtiğimiz haftalarda Bebek’te arkadaşlarıyla kahvaltı yapan ve yer çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, hakkında çıkan ‘ayrılık’ dedikodularını doğrulamıştı.

Melisa Döngel, “Her bağ üzere toksik bir hale geldi. Ayrılmamız gerekti. Fakat arkadaşlığımız baki” sözlerini kullandı.