Keskin bir plastik parçasını yuttuktan sonra, Bayan Kırık Şişeye çarpar. İnternet reaksiyonları

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Videoda, Miniso'dan bir Sipper satın alan bir kadın endişe verici deneyimini anlatıyor. Şişeden içerken, aniden ağzında keskin bir şey hissetti. Daha yakından incelendiğinde, Sipper'de kırık plastik parçalar keşfetti. Sorunu tanıdığında, zaten biraz su tüketmişti, bu da yanlışlıkla keskin plastik parçaları yutmuş olabileceğini düşünmüştü.

Videonun kaydı öfkelendi ve açıklandı: “Şok edici ve tehlikeli! Kız kardeşim bir şişe Minisso aldı ve içerken aniden ağzında biraz keskinlik hissetti- şişeden kırık bir plastik parçasıydı! tehlikeye atılmış.

Buradaki Haberya bir göz atın:

Olay hızla çevrimiçi bir çekiş kazandı ve yaygın endişeyi tetikledi. Birçok kullanıcı yorum alanındaki öfkelerini ifade etti. Bir kullanıcı, genellikle kitlesel üretim ve ucuz üretim ile ilişkili olan ülke olan “Çin'de Made” ı fark etti. Başka bir kullanıcı alaycı bir şekilde yorum yaptı: “Aur Kharido Estetiği” (ayrıca, estetik için daha fazla şey satın alın), bu da tasarımın güvenlik ve kaliteye karşı önceliklendirilmesinin ironisini vurguluyor.

Üçüncü kullanıcı şöyle yazdı: “Sadece oradan birkaç ürün almak istedim !! Şimdi olmayacağım !! Çin Ka Maal!”

Miniso gönderiye henüz cevap vermedi.