Kerala'da tatildeyken iPhone'unu kaybeden kadın başına bu geldi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Klip 1,6 milyondan fazla izlendi.

Kerala'da tatil yapan Karnatakalı bir kadın, yakın zamanda 1,5 lakh Rupi değerindeki iPhone'unu kaybetti. Olay, sahilde büyük kayalardan gelen dalgaların tadını çıkarırken meydana geldi. İlk müdahalelere rağmen telefonu kurtarılamadı. Ancak kadının tatili sırasında kaldığı tatil yerinin personeli, Kerala Polisi ve itfaiye teşkilatı bir araya gelerek kayıp cihazı bulmak için dalgalar ve kayaların arasından geçti. Kayıp iPhone'un yedi saat sonra nasıl bulunduğunu gösteren bir Haber Instagram'da dolaşıyor.

Uzun ve zorlu operasyon, Antiliya Chalets tatil beldesinin resmi internet sitesinde yayınlanan bir Haberda kaydedildi. Artık viral olan klipte, departman memurlarının dev kayaların üzerinde durduğu görülüyor. Daha sonra telefonunu kurtarmak için ip alırlar. Birkaç saat süren planlama ve sıkı çalışmanın ardından ekip, sonunda cihazı memurlarla fotoğraf çektiren kadına teslim etti.

“Bu Haber dünkü kazadan bir alıntıdır. Dağ evimizde kalan Karnatakalı kadının 150.000 dolarlık iPhone'u sahildeki dev kayaların arasına düştü. Tüm çabalara rağmen hiçbir şey kurtarılamadı. Güçlü dalgaların yanı sıra rüzgar ve yağmur da durumu zorlaştırdı.”

Şunları eklediler: “Ancak Antiliya Dağ Evi ekibinin ve Kerala İtfaiye ve Kurtarma Servisi'nin cep telefonunu kurtarması yedi saat sürdü. Antiliya Chalet, yardımları için Suhail ve Kerala İtfaiye ve Kurtarma ekibine teşekkür ediyor.”

Klip paylaşıldığından beri Instagram'da 1,6 milyonun üzerinde görüntüleme ve 100.000'in üzerinde beğeni topladı.

Bir kullanıcı, “Bunun yerine sigortayı kullanmalıydı” dedi.

Bir kişi, “Kurtarma ekiplerinin aslında bir cep telefonunu kurtarmak için görevlendirilmesine şaşırdım” dedi.

Bir diğeri şunu ekledi: “İtfaiye ekibine saygı gösterin”

“Aynı şey Pondicherry Rock Plajı'nda benim de başıma geldi. Pixel 7 telefonum kayaların arasına düştü ama şans eseri ben ve arkadaşlarım onu kayaların altında bulduk” diye paylaşımda bulundu.

Daha fazla güncel haber için buraya tıklayın