Karnabahar Böreği

Leila

Global Mod
Global Mod
Karnabahar Böreği Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet karnabahar
  • 3 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Üzeri için;

  • Sarımsaklı yoğurt
  • Zeytinyağı
  • Toz kırmızı biber
Karnabahar Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Karnabaharı temizleyip, yıkayalım. Haşlayıp soğumaya bırakın.
  2. Soğuyan karnabaharı ezelim. Yumurta, yağ, tuz ve karabiberi ekleyip karıştıralım.
  3. Yağlı kağıt serdiğimiz borcama karışımı dökelim.
  4. 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
  5. Piştikten daha sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağlı toz pul biberle servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????
Karnabahar Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst