Kadınlar tarafından reddedilmekten bıkan adam, bacak uzatma ameliyatı için 66 lakh rupi harcıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Dynzell Sigers, 27 yaşında eski bir Donanma doktorudur.

Kadınlar tarafından çok küçük olduğu için reddedildikten sonra, 27 yaşındaki Georgia Donanması gazisi Dynzell Sigers, 1,75 m olan boyunu 1,80 m’ye düşüren acı verici bir uzuv uzatma operasyonuna 81.000 $ (66.44.106 Rs) harcadı. . .

27 yaşındaki Sigers, “Hayatım boyunca kendimi küçük bir insan olarak görmekle mücadele ettim ve bunu değiştirmek için ne yaparsam yapayım hep aynı şeyi hissettim” dedi. New York Postası bir e-postada.

“Uzuv uzatmaya sahip olmak bana hayatımı ve hayata bir bütün olarak bakış açımı değiştirme fırsatı verdi.”

Gençken, “onlar için çok küçük ve çok genç” olduğu için sevgilisi tarafından reddedildi. NeedToKnow.co.uk.

Atlanta yerlisi, “Buna bağlı kaldım ve kadınlara yaklaşmadan önce her zaman bedenimi göz önünde bulundurdum, bu da çoğu zaman kaçırılan fırsatlarla sonuçlandı” dedi. NeedToKnow.co.uk.

Göre NY Postası, Bay Sigers yıllarca vücudunu biraz daha uzun yapmanın yollarını araştırdı, ancak boşuna – ta ki daha sonra hayatını değiştirecek bir prosedürle karşılaşana kadar.

Bay Sigers, uzuv uzatma ameliyatının uygun bir seçenek gibi göründüğünü ve hemen randevusunu aldığını söyledi.

Eski Donanma doktoru, “Belirli bir ilham kaynağım yoktu, ancak bedenimi ve zihnimi yeniden yaratmak istediğimi biliyordum” dedi.

“Ve boyumu uzatmaktan ve harika bir şekle girmekten daha iyi bir yol var mı?”

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın