Kadın Zugarmlehne'de ayaklar koyar, sivil görgü kuralları hakkında çevrimiçi tartışmalara yol açar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
X ile ilgili bir katkı, Hindistan'daki sivil duyu ve kamu görgü kuralları hakkında bir tartışmayı tetikledi, burada kişisel davranışlarla ilgili endişelerin ortak odalarda vurgulandığı. Tweet @Ravi3pathi kullanıcısı tarafından paylaşılır ve mavi koltukların görünür olduğu bir trenin iç kısmının bir resmine sahiptir.

Resmin odağı bir kadındır- yüzü koltuğun üzerinde saklanır, ayakları onun önünde kol dayama üzerinde durur, genellikle kamusal ortamlarda saygısız olarak kabul edilen bir jest. İlişkili başlık: “Hindistan'da temel sivil anlamın olmaması ne bölgesel bir konu ne de bir sınıf sorunudur.”

Gönderiye buradan bakın:

Hindistan'da temel bir burjuva duygusunun olmaması ne bölgesel bir konu ne de sınıf sorunu

Bu sadece bir Hint sorunu pic.twitter.com/x9nvbc3bd8

– वि
🌼
Ravi (@Ravi3pathi) 31 Mart 2025
Pozisyon hızla viral hale geldi, 8.94.000'den fazla görüş topladı ve bir reaksiyon dalgasını tetikledi. Bazı kullanıcılar davranışı eleştirirken, diğer zıt perspektifler Hindistan'daki sivil etiket hakkında paylaştı ve ateşli bir tartışma yaptı.

Bir kullanıcı şöyle yazdı: “PPL'nin milletlerden bağımsız olarak genellikle eksik olduğunu kabul etmelisiniz.
Ppl buraya çöp atın ve adım at, parçaladım, “başkalarını” gördüm, bebeklerinin dışkılarını yeme kabuklarında nasıl değiştirdiklerini, uçak aksesuarlarını çalıyorlar vb. Bana uçaklarda tek bir “diğer” PPL Habersunu görmediğinizi söyleme.

Başka bir kullanıcı şunları söyledi: “Bu yüzden Hintliler diğer tüm ülkeler tarafından bakılıyor, Hintlilerin halka çok zayıf ve hijyen var.”

Bilet alsanız bile “” Oturmuyorsunuz. Söyledikleriniz, fakir yetiştirmeyi ve sivil duyu ve sosyal etiketleri anlama eksikliğini tekrarlar. Kamusal alanlar olarak davranışlar kişisel salonunuzdur, “diye yazdı üçüncü kullanıcı.

Dördüncü kullanıcı, “Her yerde, sadece Hintli değil. Kızılderililer dünyanın en büyük cinsi, etnik köken ve uyruklar.”

Beşinci kullanıcı, “Zavallı tavırlar Hindistan'da yaşam için bir tutum” dedi.