Kadın havaalanında Maggi için 193 rupi ödüyor, internet ‘uçak yakıtı ile yapılmış’ mı diye soruyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Şimdiye kadar herhangi bir havalimanı yetkilisinden resmi bir yanıt gelmedi. (Temsili resim)

Bir Twitter kullanıcısı, bir havaalanında satın aldığı Masala Maggi eriştesinin faturasının bir fotoğrafını yayınlayınca sosyal medya platformunda tartışmaya yol açtı. Diğer Twitter kullanıcıları, çoğu yerde bir kase Maggi’nin 50 rupiye alınabileceğine dikkat çekerek, havalimanlarındaki fiyatın neredeyse dört katına çıkmasını eleştirdi. “Az önce havaalanında 193 rupiye Maggi satın aldım. Ve nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Sejal Sud, Maggi gibi bir şeyi neden bu kadar şişirilmiş bir fiyata satar ki?

Maggi’yi havaalanında ₹193’e satın aldım

Ve nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum, biri neden Maggi gibi bir şeyi bu kadar abartılı bir fiyata satar
🥲
pic.twitter.com/oNEgryZIxx

— Sejal Sud (@SejalSud) 16 Temmuz 2023
Tepkiler hızla yağmaya başladı.

“Sanırım bu Maggie jet yakıtından yapılmış! Belki evet!” yorumunu yaptı bir kullanıcı. “Yine de, havaalanında yemek yiyebileceğiniz en ucuz seçenek! İronik ama doğru” dedi bir başkası.

Diğerleri, yetkililerin bu tür uygulamalara bir son vermesi için çağrıda bulundu.

Bir kullanıcı, “Ayrıca Indigo uçuşlarında 250 satıyor… AAI’nin, tüketicilerin cüzdanlarından ve açlıktan kurtulabilmeleri için ücretleri sınırlaması gerekiyor” diye tweet attı.

“Ma’am Maggi 50 rupiye mal oldu ama aynı şeyi havaalanında satmak çok paraya mal oluyor, çünkü Maggi’yi satan kafe burayı kurmak için büyük bir ön ödeme, yüksek bir kira ve gelirden pay almak zorunda. havaalanına ödeyin. ” . Üstüne üstlük, Maggie’yi yapan ve yatırımlarının karşılığını alan çalışanlara ödeme yapıyorlar. 5 yıldızlı otellerde de benzer bir şey oluyor. Bir dahaki sefere havaalanına gittiğinizde, şirket TA/DA’nızı ödemezse evinizden bir Tiffin kutusu alın” dedi bir başkası.

Şimdiye kadar herhangi bir havalimanı yetkilisinden resmi bir yanıt gelmedi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın