Kadın Blinkit'ten çıktı sipariş ediyor, bunun yerine rastgele banka ekstreleri alıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Blinkit, Ağustos 2022'de Delhi-NCR'nin belirli bölgelerinde baskı hizmetlerini başlattı.


Bir kullanıcı Ayrıca kullanıcı, müşteri hizmetlerinin siparişi iade etmeyi veya değiştirmeyi reddettiğini belirtti. Blinkit, Ağustos 2022'de Delhi-NCR'nin belirli bölgelerinde baskı hizmetlerini başlattı.

X kullanıcısı Sushanti Kerani, Blinkit'i etiketledi ve şunu yazdı: “@letsblinkit'ten baskı siparişi verdim ve rastgele bir kişinin banka hesap özetlerini aldım.”

“Şunu anlayın. Siparişimde sayfalar eksik. Müşteri hizmetleri paramı iade etmiyor veya siparişimi değiştirmiyor. Yeni sipariş veremiyorum. Başka birinin yanlışlıkla bana gönderdiği belgeyi iade etmem gerekiyor. Bunun için çok yorgunum, hemen yatmam gerekiyor” diye yazdı.

“Şimdi bana, belgeler teslimattan sonra “silindiği” için siparişi yeniden başlatamayacaklarını söylediler. Ancak bu daha önce de siparişimin birkaç sayfasının eksik olması nedeniyle olmuştu ve hemen yeniden sipariş verdiler. Ya belgelerimizi hiç silmediler ya da bir şeyler oluyor” diye ekledi kullanıcı.

Viral gönderiyi burada bulabilirsiniz:

Baskı siparişi verildi @letsblinkit ve rastgele bir kişinin banka hesap özetlerini aldım
😳
😶


— Suşi
❄
(@Sushanti_Kerani) 9 Haziran 2024
Gönderiye yanıt olarak Blinkit şunu yazdı: “Merhaba, deneyiminiz için çok üzgünüz. Lütfen kayıtlı cep telefonu numaranız/sipariş numaranız ile DM- https://i.ki.show/CB8704C5 aracılığıyla bize yardımcı olun, biz de bununla ilgilenelim. Bizimle olumlu bir deneyim yaşayacağınızdan emin olmak istiyoruz.”

Kullanıcının gönderisi viral hale geldi ve başkalarını da Blinkit'in baskı hizmeti hakkında benzer iddialarda bulunmaya yöneltti.

Bir kullanıcı şu yorumu yaptı: “Benzer bir şey benim de başıma geldi. Birkaç ay önce bir kadından hamilelik raporu aldım. Ertesi gün bir yazıcı aldım.” Başka bir kullanıcı ise şu yorumu yaptı: “Mağaza personeli yanlışlıkla sayfaları karıştırmış gibi görünüyor. Ama mahremiyet saçmalıktır.”

Üçüncü bir kullanıcı ise “Parmak izlerinizi kim aldı ve üzerinde hangi veriler var?” diye yanıt verdi.

Daha fazla güncel haber için buraya tıklayın
 
Üst