İş-yaşam dengesi açıcıları internet internet tanıtmak için tuhaf şirket türü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Reddit, çalışanların işyerinde profesyonel savaşlarını, ofis deneyimlerini ve endişelerini paylaşmaları için popüler bir platform haline geldi. Çalışanlar hikayelerini anonim olarak paylaştıklarında, tavsiye alın ve benzer zorluklara sahip diğer kişilerle iletişime geçtiklerinde çeşitli alt bölümler ortaya çıktı. Şimdi bir Redditor, İK departmanından aldıkları tuhaf bir E -Mail ekran görüntüsünü paylaştıktan sonra toksik işyeri kültürü hakkında bir tartışma tetikledi. Reddit kullanıcısı, görevinde, platformdaki Dysuww'un çalıştığı şirketin “daha az iş” ve “aile için daha fazla zaman” vermek için maaşını yeniden uyarlamaya karar verdiğini iddia etti.

“Yay! Aile ve arkadaşlar için daha fazla zaman! Sorumlunuzu tabağınızda daha az harekete geçirmeniz için uyarlıyoruz. Başlığınız aynı kalır, ancak daha az görev nedeniyle maaşınız buna göre yeniden hesaplanacaktır (yeni hesaplamayı kontrol edebilirsiniz. gösterge tablosu) “, ki bu da e -mail idi.

“Güncellenmiş formu gösterge panelinizde erişebilir ve imzalayabilirsiniz. Lütfen işe başlamadan önce bir e -mail bekleyin. Herhangi bir sorunuz varsa bana bildirin,” diye devam etti.

Bu ne?
BYU/DYSUWW INRECRUITHELL
Reddit katkısı, sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı ve toksik işyeri kültürü hakkında bir tartışmayı tetikledi.

“Evet! Maaşınızı kestik! (Ve iş yükünüzü tamamen azaltacağız, sadece bunu sadece söylediğimizi söylüyoruz), eğer yeni bir iş aramaya başlamadıysanız, şimdi. Şimdi. Neyse ki, bu (( Yine de) bir taburcu bilgisi, “diye yazdı bir kullanıcı.

“Bu, dün yeni bir iş aradığınızın açık bir işareti,” diye yorumladı bir tane daha. “Büyük doğanın tadını çıkarın! Kafanın üzerinde bir çatı olmadan, artık bir ipotek veya kira konusunda endişelenmenize gerek yok!” Dedi üçüncü bir kullanıcı mizahi bir şekilde.

AYRICA OKUYUN | “Farklı Bir Görüşüm Var”: Pullela Gopichand'ın ebeveynlere spor tavsiyesinde Nithin Kamath

“Evet! İş aramama konsantre olabilmem için baskımı%100 azaltıyorum! Bu, meslektaşlarına bağlanmak için harika bir yoldur!” başka bir fark ettim.

“Bu konuda her şeyi bilmek zorundayım. Şirket, rol, comped değişiklik. Bu gerçekse, bu çok vahşi. çok rahatsız edici. ” bir kullanıcıya yorum yaptı.