Kameranın önünde yürek parçalayan bir paraşüt sıçraması kaydedildi ve serbest düşüş sırasında havada nöbet geçiren bir paraşüt jumper'ı gösterdi. İnternette yeniden ortaya çıkan Haber, paraşüt jumper'ın bilinçsizken kontrolü kaybettiğini ve kontrolsüz olduğunu gösteriyor. Kahramanca bir eylemde, hafif toprakları ve eğitmenleri hızla müdahale etti ve paraşüt jumper'ı elde etmek için havaya manevra yaptı. Hızlı düşünme ve hassas eylemle, kurtarıcı inişini paraşüt jumper'larından stabilize etti ve ölümcül bir felaketi önleyen paraşütünü zamanında kullandı.
İşte Haber:
“Hiçbir zaman paraşüt olmadan zemini yeneceğinden korkmadım, ancak koşullar ve nerede olduğumuz göz önüne alındığında, onu daha sonra paraşüt altına getirmenin daha iyi olacağını düşündüm. İkinci denememde denemeyi başardım. Paraşütünü yakala ve kullan, “dedi McFarlane.
Dramatik kurtarma viral hale geldi ve ekstrem sporların tehlikelerini ve takım çalışmasının, hızlı reflekslerin ve hayatı tehdit eden durumlarda hızlı kararların önemli önemini gösteriyor. Birçoğu da eğiticiyi hızlı düşüncesi için karşıladı. Bir kullanıcı şöyle dedi: “Gerçek Süpermen eylemde.”
Bir diğeri şöyle dedi: “Takım çalışmasının gerçekten havanın ortasında rüya çalışması olduğuna dair kanıt.”
Üçüncü bir kullanıcı şöyle dedi: “Havanın ortasında bir hayat kurtarmak için paraşütçüye büyük saygı.”
Dördüncü ekledi: “Bu gerçek bir aksiyon filmi kahramanı. Bir diğeri şöyle yazdı:” Neden epilepsiniz olduğunda bir paraşütle atlayalım? Yalnız atlarsa, ölüm olurdu.
İşte Haber:
Buna göre CNN, Olay, 2015 yılında Avustralya'nın Perth kentinden Christopher Jones'un paraşüt atlamasından geçip yarıya geri döndüğü zaman meydana geldi. Kask kamerası giyen eğitmen Sheldon McFarlane, Bay Jones ile tanışmaya çalıştı. McFarlane nihayet Jones'u yaklaşık 4.000 fitte almayı ve RIP kablosunu çekmeyi başardı. Bay Jones bilincini geri kazandı ve sonuçsuz kaldı.Adamın skydiving sırasında nöbetleri vardır ve paraşütçilerin serbest düşüşü sırasında kurtarılır pic.twitter.com/1hzxj3nr8g
– Crazy Clips (@craZcraDCLipsonly) 7 Şubat 2025
“Hiçbir zaman paraşüt olmadan zemini yeneceğinden korkmadım, ancak koşullar ve nerede olduğumuz göz önüne alındığında, onu daha sonra paraşüt altına getirmenin daha iyi olacağını düşündüm. İkinci denememde denemeyi başardım. Paraşütünü yakala ve kullan, “dedi McFarlane.
Dramatik kurtarma viral hale geldi ve ekstrem sporların tehlikelerini ve takım çalışmasının, hızlı reflekslerin ve hayatı tehdit eden durumlarda hızlı kararların önemli önemini gösteriyor. Birçoğu da eğiticiyi hızlı düşüncesi için karşıladı. Bir kullanıcı şöyle dedi: “Gerçek Süpermen eylemde.”
Bir diğeri şöyle dedi: “Takım çalışmasının gerçekten havanın ortasında rüya çalışması olduğuna dair kanıt.”
Üçüncü bir kullanıcı şöyle dedi: “Havanın ortasında bir hayat kurtarmak için paraşütçüye büyük saygı.”
Dördüncü ekledi: “Bu gerçek bir aksiyon filmi kahramanı. Bir diğeri şöyle yazdı:” Neden epilepsiniz olduğunda bir paraşütle atlayalım? Yalnız atlarsa, ölüm olurdu.