İngiltere’de bir parkta bir kızın iki kadın tarafından feci şekilde dövüldüğünü gösteren şoke edici Haber

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güvenlik yetkilileri, Leicestershire’daki bir parkta iki kadının genç bir kızı defalarca yumruklayıp tekmelediği rahatsız edici Haberyla ilgili soruşturma başlattı.

Dün Deano (@Deanceejay13) tarafından Twitter’a yüklenen Haber, Cumartesi günü Ashby Station Road’daki bir parkta iki kadının bir kızı yere ittiğini gösteriyor.

Twitter kullanıcısı, başlıkta kızın küçük üvey kardeşi olduğunu iddia etti.

“Bu, bu hafta sonu küçük üvey kardeşimin başına geldi… Bir hayaleti yuhalamazdım ama parkta kızgın kızlar onun üzerine mi atladı? Lütfen herkesle paylaşın” diye tweet attı.

Videoyu buradan izleyin:

Bu, bu hafta sonu küçük üvey kardeşimin başına geldi. Bir hayaleti yuhalamazdım ama parktaki kızgın kızlar üzerlerine atladı ????

Lütfen bunu herkes paylaşsın pic.twitter.com/ZGZZoxKVPm

— deano (@Deanceejay13) 26 Haziran 2023
Kullanıcı, yorumlar bölümünde olayın yeri olarak Ashby-de-la-Zouch’tan bahsetmiştir.

“Leicestershire Polisi yetkilileri bu Habernun farkındalar, olayla ilgili daha fazla soruşturma yürütüyorlar ve olaya karışanlarla görüşecekler. Olayla ilgili bilgisi olanların 23*392390 referans numarasını kullanarak bizimle iletişime geçmesini rica ediyoruz.”

memurları @NWLeicsPolis bu Haberdan haberdarlar ve olayla ilgili daha fazla araştırma yürütüyorlar ve olaya karışanlarla görüşecekler.
Olayla ilgili bilgisi olanların 23*392390 referans numarasından bize ulaşmasını rica ediyoruz.

— Leicestershire Polisi (@leicspolice) 27 Haziran 2023
Video, sosyal medya kullanıcılarından çok kritik tepkiler aldı. Hepsi bunu eleştirdi ve buna karşı katı önlemler alınması çağrısında bulundu.

“Polis neden müdahale etmiyor? Umarım üvey kardeşin hastanede kontrol edilmiştir. Orada çok dayak yedi, en iyisini diliyorum” yorumunu yaptı bir kullanıcı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın