İngiliz çilingir kendi minibüsünden köpekler tarafından kilitlendi. İroni sosyal medyayı görüyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bir İngiliz çilingir, Fransız buldoglarından biri tarafından sadece ironik olarak tanımlanabilecek kaderde kendi minibüsünden engellendi. Norfolk, Dereham'da yaşayan 31 yaşındaki Peter Macann, lastikleri hava ile doldurmak için bir benzin istasyonunda bir benzin istasyonundayken bir müşteriye gidiyordu. Dışarı çıktığında, araçtaki köpeklerinden biri merkezi kilitleme düğmesinde durdu ve onu hariç tuttu.

“Ben 24 saatlik bir çilingirim, bu yüzden saat 9: 00'da bir işim vardı.

Artık uzun zamandır bir çilingir olmayan Bay Macann, evcil hayvanların “olay hakkında tamamen engelsiz” olduğunu söyledi. Bay Macann, bir çilingir olmasına rağmen dışlanacak ironinin farkındaydı ve onu kurtarmak için başka bir çilingir aramak istemediğini söyledi.

“Başka bir çilingir aramak ya da müşterime minibüsümden kendimi kapattığımı söylemek istemedim.”

Bunun yerine, Bay Macann, yardım isteyen Dereham Topluluk Notlar Kurulu grubunun Facebook grubuna döndü. Sosyal medyada yardım arayışı başarısız olsa da, Bay Macann'ın köpekleri konuyu kendi ellerine aldı.

Bay Macann'a göre. İki evcil hayvanı Bella ve Vinnie bir şekilde tekrar düğmeye adım attılar ve içeri girmesine ve durumun kontrolünü ele geçirmesine izin verdiler.

Tüm olaydan çok utanç verici olduğunu ve müşterisine neden geç kaldığı sorulduğunda “trafiğe yakalandığını” söyledi.

AYRICA OKUYUN | Savaşçı Bryce Mitchell, Hitler'e “iyi bir adam” diyor, UFC patronu Dana White

Sosyal medya tepki veriyor

Social -Media kullanıcısı olayın hafif tarafını gördü ve köpekleri alkışlarken Bay Macann ile dalga geçti.

“Eh, şimdi bu ironik,” dedi bir kullanıcı, diğeri eklendi: “Soğukta bir araç dışarıda kalıyor.”

Üçüncüsü: “Kendinize dikkat edin: Asla kendi köpeğinden kendi minibüsünden kapalı bir çilingir kiralayın. Köpekleri kiralayın.”

Özellikle, Bay Macann bir eğitim kursunun tamamlanmasından sonra Eylül ayında tam nitelikli ve yetkin bir çilingir oldu.