İlayda Şeker çocuğuna İsmail Balaban’ın anne-babasının ismini verecek

celikci

New member
Survivor bitmiş oldukten daha sonra nişanlısı Gamze Atakan’dan ayrılan İsmail Balaban, yarıştaki ekip arkadaşı İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlayda Şeker, Instagram hesabından ulusal güreşçi İsmail Balaban ile olan bağlantısı hakkında konuştu.

İsmail Balaban ile bağlantısının nasıl başladığını anlatan İlayda Şeker, ”Canım jelibon çekmişti. İsmail’i aradım ve ‘İsmail, bana jelibon alır mısın?’ dedim. Bana, ‘Sen kâfi ki iste! Sana marketi satın alırım’ dedi. Sevgili olduk” sözlerini kullandı.

İlayda Şeker, ileride doğacak çocuklarına İsmail Balaban’ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban ve babası Hasan Balaban’ın ismini koyacağını belirtti.

Şeker, İsmail Balaban için ”İsmail, aldığım nefes. Hatta ben İsmail’dilk evvel nefes almıyormuşum. Tanım edilemez bir his İsmail’le olmak” diyerek, Balaban’a olan aşkını haykırdı.

İsmail Balaban’la aşk yaşamaya başladıktan daha sonra Instagram hesabındaki argümanlı pozlarını silen İlayda Şeker, ”İsmail, giysime karışıyor. Haklı istikametleri var. Ben de ona hürmet çerçevesi ortasında ayak uydurmaya çalışıyorum” itirafıyla şaşırttı.

İlayda Şeker, geçtiğimiz günlerde takipçisinden gelen ”Düğün ne vakit?” sorusuna, ”Arkadaşlar, farkında mısınız bilmiyorum ancak ben Antalya’da yaşıyorum. Sizce niye?” cevabını vermişti.

Toplumsal medyada yayılan bir fotoğraf karesi, ”İsmail Balaban, İlayda Şeker’e evlilik teklifi etti” savlarına yol açtı. İlayda Şeker’in parmağındaki tektaş yüzük, gorenleri şaşırttı. Şeker’in yüzüğü, evlilik teklifi aldığı yorumlarına niye oldu.

Evlilik teklifi tezlerinin akabinde İlayda Şeker, toplumsal medya sayfasından yer alan savlı karelerini kaldırdı. Artık ise İlayda Şeker ile aşk yaşayan Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban’ın, evlilik hazırlığı yaptığı öne sürüldü.

Antalya’da düğün dansları eğitimi veren bir kursun, İsmail Balaban’ı paylaşması ve gönderiye İlayda Şeker’i etiketlemesi, toplumsal medyada ”İlayda ve İsmail evleniyor” savlarını gündeme getirdi. (Milliyet)

İsmail Balaban ile bağının nasıl başladığını anlatan İlayda Şeker, ”Canım jelibon çekmişti. İsmail’i aradım ve ‘İsmail, bana jelibon alır mısın?’ dedim. Bana, ‘Sen kâfi ki iste! Sana marketi satın alırım’ dedi. Sevgili olduk” sözlerini kullandı.

İlayda Şeker, ileride doğacak çocuklarına İsmail Balaban’ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban ve babası Hasan Balaban’ın ismini koyacağını belirtti.

Şeker, İsmail Balaban için ”İsmail, aldığım nefes. Hatta ben İsmail’dilk evvel nefes almıyormuşum. Tanım edilemez bir his İsmail’le olmak” diyerek, Balaban’a olan aşkını haykırdı.

İsmail Balaban’la aşk yaşamaya başladıktan daha sonra Instagram hesabındaki argümanlı pozlarını silen İlayda Şeker, ”İsmail, giysime karışıyor. Haklı istikametleri var. Ben de ona hürmet çerçevesi ortasında ayak uydurmaya çalışıyorum” itirafıyla şaşırttı.

İlayda Şeker, geçtiğimiz günlerde takipçisinden gelen ”Düğün ne vakit?” sorusuna, ”Arkadaşlar, farkında mısınız bilmiyorum ancak ben Antalya’da yaşıyorum. Sizce niye?” karşılığını vermişti.

Toplumsal medyada yayılan bir fotoğraf karesi, ”İsmail Balaban, İlayda Şeker’e evlilik teklifi etti” savlarına yol açtı. İlayda Şeker’in parmağındaki tektaş yüzük, gorenleri şaşırttı. Şeker’in yüzüğü, evlilik teklifi aldığı yorumlarına niye oldu.

Evlilik teklifi savlarının akabinde İlayda Şeker, toplumsal medya sayfasından yer alan tezli karelerini kaldırdı. Artık ise İlayda Şeker ile aşk yaşayan Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban’ın, evlilik hazırlığı yaptığı öne sürüldü.

Antalya’da düğün dansları eğitimi veren bir kursun, İsmail Balaban’ı paylaşması ve gönderiye İlayda Şeker’i etiketlemesi, toplumsal medyada ”İlayda ve İsmail evleniyor” savlarını gündeme getirdi. (Milliyet)