Grimes, hile iddialarının ortasında Elon Musk'un oyun becerilerine yanıt verdi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kanadalı müzisyen ve Elon Musk'un eski ortağı Grimes, milyarderin Haber oyunlarında hile yaptığı iddiaları hakkında konuştu. Gerçek adı Claire Elise Boucher olan Grimes, “çocuklarının babası” Bay Musk'un gerçekten de çeşitli Haber oyunlarında skor tablolarının zirvesine ulaşmak için çok çabalayan yetenekli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Grimes, X'e (eski adıyla Twitter) ulaştı ve konunun “kişisel gurur” meselesi olduğunu söyleyerek mesajı yazdı.

Grimes, “Kişisel gururum için, çocuklarımın babasının Diablo'daki ilk Amerikalı Druid olduğunu, Zir Mezbahası'nı kurtardığını ve o sezonu Amerika Birleşik Devletleri'nin en iyisi olarak bitirdiğini söylemek isterim” diye yazdı.

“Ayrıca Polytopia'da derece aldı ve maçta Felix'i yendi. Bunları kendi gözlerimle gözlemledim. Bunu doğrulayacak başka tanıklar da var. Hepsi bu kadar,” diye ekledi Polytopia'nın yaratıcısı Felix Ekenstam'a atıfta bulunarak.

Elon, “Teşekkür ederim” diyerek yanıt verdi.

Kişisel gururum için şunu söylemek isterim ki, çocuklarımın babasının Diablo'daki ilk Amerikalı Druid olduğunu, Zir Mezbahası'nı özgürleştirmesini ve o sezonu ABD'nin en iyisi olarak bitirmesini sağladım. Ayrıca Polytopia'da da Felix'i yenerek sıralamada yer aldı. Bunları izledim…

— 𝖦𝗋𝗂𝗆𝖾𝗌
⏳
(@Grimezsz) 18 Ocak 2025

İnternet tepki gösteriyor

Grimes'ın gönderisine yanıt olarak bir kullanıcı şunları söyledi: “Elon'un oyun geçmişine saygı duyuyorum ancak Path of Exile 2'ye yardım ettiğine dair makul şüpheler var. Bunda utanılacak bir şey yok çünkü inanılmaz derecede zor ve kendisi de çok meşgul ama dürüst olmalı.”

Şarkıcı buna cevap verdi: “Kabul ediyorum.”

Başka bir kullanıcı şunu yazdı: “Pek çok şey yapmak için çok fazla zamanı olan Grimes çılgın ama bu etkili bir zaman yönetimi.”

Üçüncüsü şu yorumu yaptı: “Komik, bunu açıklığa kavuşturmak zorundasın haha.”

Ayrıca okuyun | 'Üvey babam Hintli': Elon Musk'un eski kız arkadaşı, ABD'de Hintlilere karşı ırkçılığın ortasında

Tartışma ne?

Bay Musk'un en iyi oyuncu olarak ilan ettiği statüye yönelik eleştiriler, bu ayın başlarında Tesla patronunun kendisini oyun oynarken internet üzerinden yayınlamasıyla arttı. Sürgün Yolu 2bir rol yapma oyunu (RPG). Sosyal medya kullanıcıları, Bay Musk'ın yayın sırasındaki davranışını, oyunun en yüksek zorluk seviyesi olan “Hardcore” modunda dünyadaki dokuzuncu sıradaki oyunculardan biri olarak değil, bir aceminin davranışı olarak algıladı.

“Bu çok saçma. Oyunun nasıl çalıştığını anlamıyor. O kadar yanlış ki çok saçma. Charlie olarak da bilinen üst düzey fenomenlerden MoistCr1tikal, Bay Musk'ın analiz ettiği oynanışı gösteren bir Haberda, “O, hiçbir fikrinin ötesinde ve oynanışına bakılırsa, oyunu nasıl oynayacağını bile bilmiyor gibi görünüyor” dedi. .

Dikkate değer olan şey, X sahibinin de yakın zamanda kovulmuş olmasıdır. Sürgün Yolu 2 Kısa sürede çok fazla eylem gerçekleştirmek; bazılarının bunun makro veya diğer hilelerin kullanımından kaynaklandığına inanması