Gizemli “iskelet” figürü İngiliz çiftini şaşırtıyor. Fotoğraflara bakın

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Büyük Britanya'daki bir çift, İngiltere'deki bir plaj üzerinde yürüyüşleri sırasında gizemli bir “iskelet” figürüyle karşılaştıktan sonra şaşırdı. Sonrasında New York PostPaula ve Dave Regan fotoğrafları çevrimiçi olarak paylaştılar ve 10 Mart'ta Margate, Kent'teki bankada dolaştıklarında denizkızı benzeri iskelet yaratmayı keşfettiklerini söylediler. Resimler, bazıları kuma gömülü ve Seatang ile çevrili gizemli yaratığı gösteriyor. Bir balığın kuyruğu ve üst vücut ve yabancı benzeri bir yaratığın başı ile oyulmuş ahşap bir yaratık gibi görünüyor.

“Sana hayatım için ne olduğunu söyleyemem. En garipti,” dedi Paula Regan böyle postalamak. “İlk başta bunun biraz dalgaların karaya attığı ya da belki de ölü bir mühür olduğunu düşündüm çünkü bu komik kuyruk yüzgeçlerini görebiliyordum” dedi. “Kafa iskelet görünüyordu, ama balık kuyruğunun olduğu arka kısım yumuşak ve cana yakın (duygusal). Slimy veya ayrışmış hissetmedi, ama kesinlikle garipti.”

Bir X kullanıcısı, mikroblog sitesinde gizemli figürün resimlerini yayınladı.

Aşağıda bir göz atın:

🤪
Finler şok plaj ziyaretçileri ile iskelet benzeri figür: “Sadece kimsenin bize inanmayacağını biliyordum”

Bir UFO olarak adlandırın: kimliği belirsiz bir yüzen nesne.

Beachcombers, viral fotoğraflarda görülebileceği gibi, Büyük Britanya'da karada yıkanan yüzgeçlerle ürpertici, iskelet “figürüne hayran kaldı … pic.twitter.com/p0niddidyq

– Melissa Hallman (@dotconnectinga) 21 Mart 2025
Bayan Regan, gizemli görünümlü bir şeyin etrafında küçük bir miktar toplandığını, ancak “kimsenin ne olduğunu bulamadığını” söyledi.

“Bazıları bunun bir tekne olabileceğini düşünürken, diğerleri bir gemiden bir figür olabileceğinden şüpheleniyor – bu oyma deniz kızlarından biri gibi. Sadece fotoğraf çekmezsek kimsenin bize inanmayacağını biliyordum.” Dedi.

AYRICA OKUYUN | 28 yaşındaki Büyük Britanya -Man, akıl hastalıklarından ziyade ötenazi için karar verir

Bu arada, bu garip görünümlü bir nesnenin halkı ilk kez şaşırtması değil. Geçen ay, bir Rus balıkçı garip, hiç görülmemiş bir yaratık yakaladı, okyanusun derinliklerinden hiç görülmedi ve sosyal medya halkını şaşkın ve suskun bırakmadı. Golf'teki balık avı, Roma Fedortsov'a garip, gri renklendirilmiş, soğanlı görünümlü hayvana geldi. Balıkçı Instagram'da bir Haberyu yayınladı ve onu derinlemesine yaşayan ve birden fazla ayağa ulaşabilen bir tür deniz ışını yüzgeç balığı olan pürüzsüz bir yumru şansçı olarak tanımladı.

Benzer bir olayda, bir ABD balıkçı şimdiye kadarki “en garip” ağzı ile bir deniz yaratık yakaladı. Haziran ayında Haziran ayında Eric Ossinkie, New York'taki Hudson Vadisi'nde bu şekilde karşılaştığında avlandı. Yılan balığı benzeri hayvanın fotoğraflarını böldü ve dişlerini Catskill Outdoors Facebook grubuna gösterdi.

Yaratık dokuzdu. Türler parazittir ve emme diskleri ve keskin dişleri ile diğer balıkları besler. Kurbanlarına bağlanır bağlanmaz, cildini doldurur ve vücut sıvılarınızı boşaltır.