Galatasaray haberi | Fatih Terim ileti yolladı: Özledik seni!

celikci

New member
Galatasaray, eski yardımcı antrenörü Levent Şahin’in 48’inci yaşını görüntülü iletilerle kutladı. Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim, Arda Turan, Selçuk İnan, Necati Ateş, Muslera, Marcao, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, Mbaye Diagne, Kerem Aktürkoğlu, Ömer Bayram, DeAndre Yedlin, Halil Dervişoğlu ve Emre Kılınç, gönderdikleri görüntülerle Levent Şahin’in yeni yaşını kutlayarak yeterli dileklerde bulundular. Şahin toplumsal medya hesabından paylaştığı görüntüde şu sözleri kullandı: “Bu özel günde, benim için manalı olan bu görüntünün hazırlanmasında katkısı bulunan ve buraya ekleyemediğim herkese fazlaca teşekkür ederim.”

FATİH TERİM: ÖZLEDİK SENİ

Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim ise gönderdiği görüntüde şu sözlere yer verdi: “Sevgili kardeşim doğum gününü kutluyorum. Açıkçası özledik seni. Güzel ki seni tanımışım, uygun ki bu biçimde bir kardeşim var. Gerçek bir dost, gerçek bir arkadaşsın. Seni tanıdığım için, seninle çalıştığım için, benim yeterli bir kardeşim olduğun için son derece şanslıyım ve memnunum. Allah her gününü memnunlukla geçirsin. Her gün daha keyifli ol. Bu sene daha huzurlu, sevinçli, keyifli bir yıl olsun senin için. Seni seviyorum, kendine âlâ bak. Çok hoş bir yıl olsun inşallah senin için.”

DHA