Ev sahibinin kiracıya yaptığı nazik jest interneti etkiler ve gönderi viral olur

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tweet 1 milyondan fazla görüntülendi.

Bir Twitter kullanıcısının ev sahibinin nazik hareketiyle ilgili gönderisi viral oldu. Twitter hesabında bir fotoğraf paylaşan Srishti Mittal, her ziyaretinde kendisi ve ev arkadaşı için bir şeyler getirdiğini söylüyor. Tatlı hareketi vurgulayan gönderi viral oldu ve 24 saat içinde 1 milyondan fazla görüntülendi. Ayrıca kullanıcılardan 16.000’den fazla beğeni ve 328 retweet aldı. İnsanlar ev sahipleriyle kendi deneyimlerini paylaştılar ve diğerleri Bayan Mittal’in ev sahibinin yaptıklarını takdir etti.

“Ev sahibim tanıdığım en iyi adam. Bizi ne zaman ziyaret etse (ben ve kız arkadaşım) bizim için bir şeyler getirmeyi asla unutmaz. Meyve suları, shake’ler, soğuk içecekler ve bu sefer bize soğuk kahve getirdi.” “Bhgwan aisa ev sahibi sbko de” dedi tweet’inde.

Ev sahibim tanıdığım en hoş adam. Bizi ne zaman ziyaret etse (ben ve kız arkadaşım) bizim için bir şeyler getirmeyi asla unutmaz. Meyve suyu, shake, soğuk içecekler ve bu sefer bize soğuk kahve getirdi
😭
😭

Bhgwan aisa Ev sahibi Sbko de
🥹
pic.twitter.com/ILcFwpyVpa

— Srishti Mittal (@SrishtiMittal22) 22 Haziran 2023
Sağdaki fotoğraf, elinde bir şişe soğuk kahve olan kadını gösteriyor.

Gönderi, Twitter kullanıcıları arasında yankı uyandırdı ve kendi deneyimlerini paylaşmaya başladılar.

Bir kullanıcı “Kiralık bir daire alabilir miyim?” diye sordu. Bir başkası, “Ev sahibimiz her Pazar bize kahvaltı getirmek için bizi ziyaret ederdi” dedi.

Üçüncü bir kullanıcı, “Ev sahibimiz güncellenmiş kirayla geliyor” dedi.

Bu ayın başlarında, kiracısının girişimine 10.000$ yatırım yapan Bengalurulu bir ev sahibinin hikayesi viral oldu. Kiracı Pawan Gupta bunu Twitter’da yayınladı.

Bay Gupta, bekarlar için yapay zeka destekli bir ilk evlilik süper uygulaması geliştirmişti.

WhatsApp sohbetinde ev sahibi, “Dürüst olmak gerekirse, sana yatırım yapıyorum” yazdı ve ekledi, “En iyi dileklerimle ve en yükseklere ulaşmanı umuyorum.”

Ev sahibine yanıt olarak, Bay Gupta, “Teşekkürler, Sushil” yazdı. Bir takip mesajında, ev sahibi, işletmeye 10.000 $ yatırım yaptığından bahsetti.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın