Etkileyici, Delhi'yi 5 yıldızları çok serbest bırakmaya çalışır ve sonuçta yemek için 3.600 Rs ödüyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Delhi merkezli bir içerik üreticisi, ücretsiz bir kahvaltı almak için Chanakyapuri'deki beş yıldızlı bir otele gizlice girmeye çalışan, sonunda keyif aldığı yiyecekler için 3.600 Rs ödedi. Instagram'daki Nishu Tiwari, pijamalarda giyinmiş olduğu ve otel konuğu gibi davrandığı bir Haber paylaştı. Otel personeline kurgusal bir oda numarası sağlar ve sizi sağdaki kahvaltı büfesine götürmeye yönlendirir. Sonra siz ve ekip üyeniz, yakalanmadan önce savurgan bir kahvaltı yapar ve yemek için 3.600 Rs ödersiniz.

Videoda, Bayan Tewari ve ekip üyesi, otel personeli tarafından durdurulup röportaj yaptıklarında kahvaltı büfesini bırakmak istediler. Personel, yaptığı oda numarasını kontrol etti ve başka bir konuğa ait olduğunu buldu. Çatışmada, içerik üreticisi başlangıçta bunun bir karışıklık olduğunu ve “yanlış yerde” olduğunu iddia etti. Sonunda misafir olmadığını itiraf etti ve yemek için 3.600 rupi ödedi.

“Ücretsiz Ka Khana Mehnga Pad Gya (ücretsiz yemek pahalı olduğu ortaya çıktı).”

Aşağıdaki Haberya bir göz atın:

Parçalardan bu yana, Haber 1,7 milyondan fazla görüntüleme elde etti. Klip, telli kültüründeki ahlak ve sınırlar hakkında bir tartışma tetikledi.

AYRICA OKUYUN | Bengaluru girişimcisi “ödenmemiş” iş ekranıyla karşı karşıya, tepki veriyor

“Bu Haberyu bir şaka olarak yapmanız mümkündür, ancak Habernuzu izleyen insanlar böyle bir fikir alabilir. Öyleyse neden böyle bir mesaj vermeliyiz?” Bir kullanıcı yazdı. “Bu Haberyu herhangi bir perspektif için komik bulamadım. Umarım Habernuz kimseye yanlış mesaj göndermiştir. Aksi takdirde, birçok insan zorluklara girer ve bu tür isimler şımarıktır.”

Başka bir kullanıcı, “Bu tür insanlara utanç. Para ve saygı kazanın ve yüksek kaliteli insanlar arasında oturun ….. Hain Naa Paisa'nın bir sınıf olması garanti edilmedi.” Dedi.

Üçüncü bir kullanıcı, “Hack almamış ve bu mikrofona sahip olmasaydı işe yarayacaktı, çok fazla dikkat çektiler.”

Bir kullanıcı, “Bunu neden yapıyorsun? Ağırlama endüstrisi için çalışıyorum ve denemeyeceğim makul bir insan olduğumu, az önce yaptığınız bu çocuksu sıkıntı olduğumu unutuyorum” diye yazdı.