Enfes Kızarmış Patates Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- İstenildiği kadar patates
- Sıvı yağ ve tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- Patatesleri soyuyoruz.
- Yıkayıp, kurulayıp ince ince dilimliyoruz.
- Kızgın yağa soyduğumuz patatesleri atıyoruz.
- Yağdan çıkarıp havlu kağıt serdiğimiz tabağa alıyoruz ve soğumasını bekliyoruz. çabucak sonrasında soğuyan patatesimizi istediğiniz üzere soslayıp afiyetle yiyebilirsiniz.
- Soğuyan patatesleri istenilen ölçülerde poşetleyip derin dondurucuya da koyabilirsiniz.
- İhtiyaç halinde çözdürmeden kızgın yağda kızarıncaya kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun????