Dubai Çölünde Mahsur Kalan Kadın Uber Üzerinden Deve Sipariş Ediyor, İnternet Buna 'Çılgın' Diyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Yolculuk başarıyla düzenlendi ve güvenli bir şekilde alındı

Instagram'da dolaşan büyüleyici bir Haber, Dubai'de bir çölde mahsur kalan ve kurtarılmak için çaresiz kalan iki kadını gösteriyor. Araçları bozulduktan sonra ikisi geniş, kuru arazide kayboldu. Tuhaf bir şekilde içlerinden biri Uber uygulamasını açtı ve beklenmedik bir yolculukla karşılaştı: bir deve. Alışılmadık bir ulaşım rezervasyonu yaptıktan sonra, deveye binmiş bir adamın gelip kendisini “Uber Deve Sürücüsü” olarak tanıtmasıyla şaşkına döndüler. Kadınlardan biri ayağa fırladı; bu alışılmadık yolculuktan heyecan duyduğu belliydi. Deve yaklaşırken arkadaşı şaşkınlıkla bağırdı: “Gerçekten kaybolduk ve bir deve sipariş ettik!”

Deveyi sipariş eden kadın, adama “Ne iş yapıyorsun?” diye sordu. Adam, “Uber Deve kullanıyorum. Kaybolan insanlara yardım ediyorum.” Sürücü, çölde mahsur kalan yolculara yardım etme konusunda uzman olduğunu söyledi.

Videonun Dubai-Hatta Yolu üzerindeki Al Badayer'de çekildiği iddia ediliyor.

Videoyu buradan izleyin:

Hikaye sosyal medyada kısa sürede ilgi gördü. Kullanıcılar klip karşısında hem eğlenip hem de hayrete düşerken, bazıları da klipin gerçekliğini sorgulayıp “sahte” ve “sahnelenmiş” bir Haber olarak nitelendirdi.

Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Sadece Dubai'de çok önemli bir şey değilmiş gibi deve sipariş edebilirsiniz.” Bir diğeri şaka yaptı: “Güvenlik nedeniyle plakayı kontrol ettiğinizden emin olun.”

Üçüncüsü şöyle dedi: “Çölün ortasındaymış gibi görünmüyorsun!” Tek görebildiğimiz, tam arkanızdaki yol. “Ve Sharjah'dasınız çünkü Dubai'de kırmızı kum tepeleri yok.”

Dördüncüsü ekledi: “Bunun sahnelenmesi gerekiyor, değil mi?” “Gerçek olamayacak kadar iyi!”

Beşincisi şöyle dedi: “Arkanızda bir yol var ve çölün ortasında kaybolduğunuzu söylüyorsunuz.”

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın