Donut için yürümeye başlayan çocuğun 911 acil durumları bir sürprizle biter

Bilgin

Global Mod
Global Mod
ABD'nin Oklahoma eyaletindeki bir yürümeye başlayan çocuk, 911'i aradıktan sonra sosyal medyada viral hale geldi ve “acil durum çörekleri” sordu. Moore Polis Otoritesi, 28 Şubat Cuma günü genç Bennett ve dağıtım görevlisi arasındaki değişimin sevimli ses kaydını paylaştı.

Dikkat çekici bir şekilde, çocuk ilk önce 911'i seçti ve dinleyiciye vermeden önce görevliye anlamlı söylemeye başladı. Bir süre sonra tekrar kullandı ve görevliye “çörek için acil durum gereksinimi” hakkında bilgi verdi.

“911, bu acil bir durum,” dedi Bennett, bunun üzerine dağıtım görevlisi şöyle dedi: “Acil mi?”

“Notonuts,” diye yanıtladı çocuk.

“Donutlar? Donut istiyorum. Çöreklerini paylaşacak mısın?” Dağıtıcı, çocuğun isteğine yanıt olarak duyulabilir.

İkisi arasında biraz ileri geri sonra Bennett çağrıyı yaptı ve şöyle dedi: “Tschüss! Sana güzel bir gün diliyorum. Boop!”

Ertesi gün, polis otoritesi memurları çocuğun ikametgahına ulaştı ve isteğini ona bir kutu Dunkin 'donutu vererek karşıladı.

“Notonuts: Bennett'in devamı bir çörek acil durum istedi ve #MPD teslim edildi! Gülümsemesi ve gülüşü her şeyi söyledi!” Polis otoritesi ayrıca sosyal medyada yayınlanan Haberyu da etiketledi.

Nothdonuts: The Sequel
Bennett bir çörek acil durum sordu ve #Mpd teslim edilmiş! Gülümsemesi ve kahkahası her şeyi söyledi! Birlikte biz #Moorestrong. #Servicebs elf #Donutsdonutsdonuts pic.twitter.com/h8gnvkv7rb

– Moore Polis Bölümü (@Moorplice) 28 Şubat 2025
AYRICA OKUYUN | Hatalı kod üzerinde eğitilmiş AI modeli, Adolf Hitler'i övüyor, kendine zarar veriyor

Sosyal medya tepki veriyor

“Sanırım hepimiz bir noktada acil duruma ihtiyacımız olduğunu itiraf edebiliriz,” dedi bir kullanıcı diğeri eklenirken: “Eski bir polis çağrısı olarak, bunun aylık ahlakımız olarak sayılacağını kesinlikle söyleyebilirim.”

Üçüncüsü şöyle yorumladı: “Bunu yapmak için sevimlisin. Tüm hayır: Eminim ailesi bunun bir daha gerçekleşmediğinden emin olur. Negatif haberlerden bir mola olarak tatlı hikayenin tadını çıkarın!”

Bunu yapmak için çok tatlısın. Tüm hayır için: Eminim ailesi bunun bir daha gerçekleşmediğinden emin. Olumsuz haberlerin bir kırılması olarak tatlı hikayenin tadını çıkarın!

– @Heatherinmo (@HeatherInmo) 2 Mart 2025

Polis otoritesine göre Bennett, 911'in acil bir durumda çağrılabileceği, ancak başka işlevsel kullanımı olmayan eski bir cep telefonu kullandı.