Doha havaalanındaki kadın, Qatar Airways patronuyla business class bilet çatışmasını tetikledi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Gönderi 67.000'den fazla kez görüntülendi. (Temsili görsel)


ABD'ye yedek biletiyle Doha havaalanında mahsur kalan bir kadın, hayal kırıklığına uğradıktan sonra talihsizlik içinde kendini şanslı buldu. Açık Paul-Bernard Yaroslavsk, gönderisinde, kız kardeşinin Doha'dan Chicago'ya yedek biletle uçtuğunu, bu biletin yalnızca tüm onaylanmış yolcular uçağa bindikten sonra hala boş koltuk olması durumunda bir yolcunun uçağa binmesine izin verdiğini söyledi.

Bay Yaroslavsk, “Küçük kız kardeşim yedekte olarak dünya çapında çok ucuza uçuyor çünkü babamız 20 yıldan fazla bir süre Eva Air Cargo'da çalıştı” dedi. Chicago ve Washington DC'ye yapılan uçuşlarda koltuk bulunmasına rağmen kız kardeşinin kilo sorunu nedeniyle koltuk alamadığını sözlerine ekledi.

1/ Kız kardeşimin bugün seyahat ederken yaşadığı çılgın hikaye. Babamız 20 yıldan fazla bir süre Eva Air Cargo'da çalıştığı için küçük kız kardeşim yedekte olarak dünyanın her yerine çok ucuza uçuyor. Bugün Katar'ın Doha kentindeki havaalanında mahsur kaldı. Doha'dan Chicago'ya giden uçakta hâlâ boş koltuklar vardı ama…

— Büyük Paul (@pbjcaviar) 19 Haziran 2024
“Bu noktada gerçekten endişeli, gergin ve endişeli oluyor. Bangkok'tan Doha'ya uçtuğu için bütün gece uyumamıştı. Ne yapacağını bilmiyordu, bu yüzden üzgün bir şekilde kalkış ekranlarının altında durup hangi uçuşu yakalayabileceğini merak ediyordu,” diye devam etti Bay Yaroslavsk.

O anda beklenmedik bir şey oldu. Bir adam yanına geldi ve neden bu kadar üzgün olduğunu sordu. Bay Yaroslavsk, “Kız kardeşim ona durumla ilgili her şeyi anlattı ve o da ona 'İş salonuna git, her şey yoluna girecek' dedi” diye yazdı.

Yaroslavsky'nin kız kardeşinin bilmediği şey, konuştuğu kişinin Qatar Airways CEO'su Badr Mohammed Al Meer'den başkası olmadığıydı. Ve kısa konuşma, Yaroslavsky'nin kız kardeşi üzerinde bir mucize gibi işe yaradı ve kısa süre sonra New York'a business class bileti aldı.

6/ Qatar Airways'in CEO'su Badr Mohammed Al Meer ve ona JFK'de business class koltuğu kazandırdı. Katarlı bir çalışan kız kardeşime biletini verdi ve ona çok şanslı olduğunu çünkü havaalanında nadiren bu şekilde yürüdüğünü söyledi.

— Büyük Paul (@pbjcaviar) 19 Haziran 2024
Yaroslavsky'nin kız kardeşi uçağa binerken, bir Qatar Airways çalışanı ona “çok şanslı” olduğunu çünkü CEO'nun o gün yaptığı gibi havaalanında nadiren yürüdüğünü söyledi. “Bazı insanların bu dünyada sahip olduğu güç inanılmaz. Parmaklarınızın şıklatılmasıyla her şey ekşiden süper tatlıya dönüşür,” diye tamamladı Yaroslavski.

Ayrıca okuyun | Guceratlı işadamı spor salonuna ya da diyetlere başvurmadan 10 ayda 23 kilo verdi, hikayesi artık viral oldu

Amerikalı girişimci, gönderiyi birkaç gün önce paylaşmıştı. O zamandan beri 67.000'den fazla görüntüleme ve çok sayıda yorum aldı. Bazıları kadının servetine hayran kalırken, bazıları da Qatar Airways ile kendi deneyimlerini paylaştı.

“Güzel hikaye. İlham verici!” diye yazdı bir kullanıcı. “Qatar Airways çalışanları sürekli olarak en iyi jestleri yapıyor. Gişe çalışanlarından uçuş görevlilerine kadar. Bunu ilk elden deneyimledim,” diye paylaştı bir başkası.

“Kör doğan oğlum, diğer kör gezginlere bunun mümkün olduğunu göstermek için Amerika'dan yurt dışına yaptığı bağımsız seyahatleri filme almaya başlıyor. Ayrıca farklı ülkelerin kültürlerini de anlatıyor. Hindistan'ı ve Doha'yı seviyordu. Katar Havayolları'nın en iyi havayolu olduğunu söyledi!'' yorumunu yaptı üçüncüsü. Bir diğeri, “Harika bir hikaye, bunu beğendim” diye ekledi.

Daha fazla güncel haber için buraya tıklayın
 
Üst