Dişi aslan trafikte yeni doğmuş aslan yavrusunu ağzında taşıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bu nadir manzara bir barikatı temsil ediyordu.

Ağzında yavrusuyla karşıdan karşıya geçen bir dişi aslan görüntüsü oldukça nadirdir. Ancak, Güney Afrika’nın Kruger Ulusal Parkı’ndaki birkaç gezgin, bunu kameraya alıp yakaladıkları için çok şanslıydı.

Bu sıra dışı karşılaşmanın Habersu internette çok popüler. Videoda yeni bir yuva yeri ararken anne dişinin yavrusunu yol boyunca taşırken görülmesi, trafiğin önemli ölçüde sıkışmasına neden oluyor.

Videoyu buradan izleyin:

Video, doğa aşığı Safraaz Suliman tarafından çekildi ve LatestSightings.com ile paylaşıldı.

“Her Kruger aşığının en çok sevdiği bir caddesi vardır. Bazen gördüğü özel bir manzara yüzünden, bazen de o yolun sunduğu manzara yüzünden. Benim için S65 Doispane Yolu, parkta en sevdiğim yollardan biri. Aslan, leopar ve vahşi köpek manzaraları beni her zaman oraya geri getirir.

“Bu özel günde, bölgelerini S65 toprak yolunun etrafında toplayan aslanların yerleşik gururunu aramaya karar verdim. Mesafenin neredeyse yarısını geçtikten sonra, bariz bir şekilde bir şeye bakan safari araçlarının olduğu bir barikatla karşılaştım.”

“Barikata yaklaştığımda sağda bir dişi aslan belirdi ve yalnız değildi. Hayatımda gördüğüm en küçük ve en tatlı çocuğa sahipti. Küçük yavru birkaç günlüktü ve kendi başının çaresine bakamayacak kadar küçüktü. Dişi aslan yavruyu çenesinin arasında sımsıkı tuttu.”

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın