Delhi Uber sürücüsü taksi lüks salona dönüştürür, ücretsiz wifi ve atıştırmalıklar sunar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Delhi'deki bir Uber sürücüsü, aracını bir mobil markete dönüştürerek müşteri hizmetlerini yeniden tanımladı. Maruti Celerio, yolcularınız için benzersiz ve unutulmaz bir deneyim sağlamak için WLAN, atıştırmalıklar, tatlılar, şişe suyu, şemsiye, dezenfektanlar ve doku dahil olmak üzere çeşitli ücretsiz nesnelerle dikkatlice doludur. Aracı ayrıca ağrı kesiciler, antasitler, antihistaminler ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi ilaçla donatılmıştır. Düşünceli hükümleri ayrıca güvenlik kalemleri, yağ, diş macunu, toz, parfüm ve ayakkabı cilası gibi kişisel hemşirelik nesnelerine de kadar uzanır. Dikkat çekici bir şekilde, tüm bu olanaklar yolcularına tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Taksisinin lüksünü gösteren viral bir Reddit katkısı, interneti huşu içinde bıraktı ve yolculuğunu standart bir taksi yolculuğundan çok lüks bir salon deneyimi gibi hissediyor. “CAB tesislerini uçuşlardan daha iyi buldu …”, fotoğraf Reddit'ten etkilenmiş bir kullanıcı tarafından tanımlandı.

Gönderiye buradan bakın:

Taksyen katmanları uçuşlardan daha iyi bulundu …
BYU/Fancy-Past 6831 Indelhi
Detaylara dikkat ve olağanüstü hizmet, kullanıcıları sosyal medyada etkiledi. Birçoğu, sadece rezervasyon yapma arzusunu ifade etti ve hatta benzersiz misafirperverlik markasını deneyimleme ayrıcalığı için bir bonus deneyimlemeyi teklif etti. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Sürücünün adı ve şöhreti. Bunu paylaşmak için karma puanlarını kazandıklarından daha fazlasını hak ediyor.” Bir diğeri “Taksisindeydim. Adı Abdul ve o harika bir adam. Bazı Haberlarda da sunuldu.”

Üçüncüsü şöyle dedi: “Ekstra mil. Girişimci. Müşteri memnuniyeti ve deneyim. Beyaz bir alan bulmak … Bro cesur bir MBA derecesidir.”

Başka bir kullanıcı Uber sürücüsü hakkında ek bilgi verdi ve şöyle yazdı: “Adı Abdul Kadir. Gazeteler onun hakkında hikayeler yayınladı:” Müşterilerini asla iptal etmeyen Uber sürücüsü “. Ofisimde kaldım ve geleceğimi biliyordum Bu ihtişamın karşısında.