Çamurlu göletten çıkarıldıktan sonra Nagaland'dan Temjen Imna orada.

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Klipte Bay Inma Along'un çamurlu göletten çıkmaya çalıştığı görülüyor.


Nagaland Turizm ve Yüksek Öğrenim Bakanı Temjen Imna Along, ilginç mizah anlayışı ve sosyal medyadaki eğlenceli başlıklarıyla tanınıyor. Ayrıca takipçilerini düzenli olarak önemli hayat tavsiyeleri ve iç açıcı Haberlar hakkında bilgilendiriyor. Bakan, bu kez sığ sudan üç kişinin yardımına rağmen çıkmaya çalıştığı komik bir Haberyla X takipçilerinin (eski adıyla Twitter) dikkatini bir kez daha çekti. Ayrıca bu komik paylaşımını insanlara, satın almadan önce aracın güvenlik standartlarını öğrenmek için arabanın NCAP (Yeni Araba Değerlendirme Programları) derecelendirmesini kontrol etmelerini tavsiye etmek için de kullandı.

“Aaj JCB ka test etti! (Bugün JCB sınavıydı) Not: NCAP derecelendirmesi, Gadi Kharidney Se Pehley NCAP derecelendirmesi Jarur Dekhe ile ilgilidir. Kyunki Yeh Aapke Jaan Ka Mamla Hain (Araba satın almadan önce NCAP derecelendirmesini kontrol ettiğinizden emin olun. Çünkü bu sizin hayatınızın meselesi)!!' diye yazdı Bay Inma Along, gönderinin başlığına.

Aşağıdaki Haberyu izleyin:

Aaj JCB bunu test etti!

Not: Her şey NCAP Derecelendirmesi, Gadi Kharidney Se Pehley NCAP Derecelendirmesi Jarur Dekhe ile ilgilidir.

Kyunki Yeh Aapke Jaan Ka Mamla Hain!! pic.twitter.com/DydgI92we2

— Temjen Imna Along (@AlongImna) 10 Şubat 2024
Klipte Bay Inma Along'un çamurlu göletten çıkmaya çalıştığı görülüyor. Bir kişi tarafından arkadan itildiği, diğer iki kişinin de onu önden çıkarmaya çalıştığı görülüyor. Ancak bakan ıslak çamurda kaymaya devam ediyor. Daha sonra ara sıra duruyor ama birkaç denemeden sonra tekrar sudan çıkıyor ve kendisine yardım edenlere teşekkür ediyor.

Bay Inma Along, klibi sadece birkaç saat önce paylaştı ve o zamandan bu yana 114.000'den fazla görüntüleme ve 8.000'den fazla beğeni topladı.

Ayrıca okuyun | “Sizi cezalandıracağım”: Başbakan Modi parlamento kantininde milletvekilleriyle şakalaşıyor

Yorum kısmına bir kullanıcı şunları yazdı: “Ülkemizde onun gibi siyasetçilere ihtiyacımız var. Bu Haberyu izlediğinizde onun Hindistan'ın en büyük politikacılarından biri olduğunu bir an bile hissetmeyeceksiniz. Bunun yerine, insanlarıyla eğlenen basit bir adam gibi hissedeceksiniz. O kadar gerçekçi bir lider ki @AlongImna.”

Bir diğeri şunu ekledi: “Bunu söylemek yanlış ama sen saf sevgisin! Bugün gördüğüm en tatlı şey.”

Üçüncüsü, “Hahhahaa…Çok sıcak bir ruhsun…Gülümsemeye ve gülümsemeleri yaymaya devam et efendim. Kutsanmış kalın” dedi. “Haha. Kimseye zarar vermeden çok mütevazı ve komik bir insan. Gülümsemeler yaymaya devam edin efendim,” yorumunu yaptı bir başkası.

Bay Inma Along artık aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır. Geçtiğimiz yıl, Bollywood oyuncusu Deepika Padukone'ye ebeveynleri Prakash Padukone ve Ujjala Padukone ile tanıştığında gönderdiği hediyenin fotoğrafını paylaşmıştı. Bay Imna Along, badminton efsanesi Prakash Padukone ve eşi Ujjala Padukone ile bir araya geldi. Bakan, yerel olarak yetiştirilen organik bir balkabağı hediye etti ve bu jesti, Deepika'nın Bajirao Mastani filmindeki Mastani rolüyle mizahi bir şekilde ilişkilendirerek Nagaland'ın özel sebzesine olan takdiri gösterdi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst