Çalışan yanlışlıkla müşteriye “onu seviyorum” dedi, o zaman bu oldu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Birine yanlışlıkla birine bir şey söylediğimizde ve daha sonra pişman olduğumuzda hepimiz böyle anlar yaşadık. Aynı şey, bir çağrının sonunda yanlışlıkla “Seni seviyorum” yı patlatan bir çalışana oldu. Ancak utanç verici bir olay olan şey, çalışanı ve binlerce Reddit kullanıcısını gülümsetmesini sağlayan iç açıcı bir borsaya dönüştü. Kırmızı bir yüzle kalan çalışan, hoş olmayan andan sonra dokunaklı e -postayı müşteriyle paylaşmak için Reddit'e gitti.

“” Seni seviyorum! “Dedi. Önemli bir müşteriyle yapılan bir çağrının sonunda, dün giydiğimde onu kıkırdadım ve bugün utandım.

“Hey! Sadece bir” Sevgili Siz “ile serbest bırakıldığında sana gülmek istemediğimi söylemek istedim. Sadece komik buldum çünkü daha önce yaptım ve olduğunu biliyorum,” e -mail. “Hayatınızda yeterince sevginiz olduğu için mutluyum, bu cevabın elbette geleceği.

Aşağıda bir göz atın:

Yanlışlıkla “Seni seviyorum!” Dedi. Dün önemli bir müşteri ile bir çağrının sonunda. Koyduğumda kıkırdadığını duydum ve utandım. Bugün bana bir e -mail gönderdiğini gördüm:
BYU/Buterscothbuttons Inmademesmile
Katkı hızla çevrimiçi çekiş kazandı ve birçok kullanıcı değişime sağlıklı diyor. “Güzel bir şekilde söylendi. Ve haklı. Birçok insan için (benim gibi) doğal değil. Hepimiz çok mutlu olmalıyız,” diye yazdı bir kullanıcı.

“Buz kırmak ve cesaret verici sözler vermek inanılmaz derecede kolaydı. Bu kişi açıkça duygusal olarak zeki,” diye yorumladı bir diğeri.

AYRICA OKUYUN | Avustralyalı kadın Rs 6.6 lakh'ın kedi gibi görünmesi için kozmetik müdahaleler harcadığı pişmanlık duyuyor

“” Seni seviyorum “diyen bir meslektaşım vardı. İkimiz de güldük ve sonunda ayrıldık, “dedi bir kullanıcı.

“Aww! Onunla konuşmanın çok iyi bir yoluydu ve söyledikleri doğru! Bu etkileşimi seviyorum,” dedi bir diğeri. Bir kullanıcı, “Bu kişi inanılmaz derecede duygusal olarak zeki. Daha fazla insan bu tür ve yetenekli ise dünya daha iyi bir yer olacak.”