Blinkit'in hastanede yatan müşterilere verdiği tatlı mesaj kalpleri kazanıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Birkaç LinkedIn kullanıcısı şirketin “beklenmedik nezaketini” övdü.

Rastgele nezaket eylemleri ve küçük jestler uzun bir yol kat ediyor ve yaşam üzerinde kalıcı bir etki bırakabilir. Geçtiğimiz günlerde bir müşteri, çevrimiçi market alışverişi teslimat platformu Blinkit'in tatlı bir mesajla gününü nasıl aydınlattığını anlatan bir gönderi paylaştı. Prabhat Motwani isimli müşteri, Zomato şirketi Blinkit'ten bir hastaneden birkaç ürün sipariş etti. Blinkit yerini fark ettiğinde siparişine öncelik verdi ve ayrıca kendisine ve ailesine sıcak tebrikler gönderdi.

“Blinkit'in küçük hareketi günümü kurtardı. Hastaneden sipariş verirken Blinkit arayüzünde şu mesajı gördüm: 'Siparişinizin bir hastaneden geldiğini tespit ettik. Size ve sevdiklerinize en içten dileklerimizi iletiyoruz. Binlerce müşteri arasında göz ardı edebileceğiniz küçük bir şey ama son birkaç gündür hastanede yatan birinin moralini yükseltebilir. Prabhat Motwani, LinkedIn'deki bir gönderide Blinkit'in mesajının ekran görüntüsünü ekleyerek, şirketlerin yalnızca işlemlerin ötesine geçtiğini ve müşterilerine gerçek anlamda özen gösterdiğini görmek harika.

İşte yazı:

Birçok LinkedIn kullanıcısı şirketin “beklenmedik nezaketini” takdir ederken, diğerleri de benzer deneyimleri paylaştı. Bir kullanıcı şunları söyledi: “Birkaç hafta önce hastanedeydim ve Blinkit'ten bazı şeyler sipariş ettim. Hastane güvenliği nedeniyle teslimatçı odama giremedi ama nöbetçi konuştuğumuz ve sesimi duyduğu için kötü durumda olduğumu biliyordu. Sonunda teslimatçı güvenlik görevlilerini ikna etmeyi başardı ve güvenlik görevlilerinden biriyle birlikte odama girmeyi başardı. Uzaklaşırken teselli edici birkaç söz söyledi ve beni gözyaşlarına boğdu. Her zaman bunun hayattaki küçük şeyler olduğunu söylerim ve bu da onlardan biriydi!

Bir başkası şu yorumu yaptı: “Hint şirketleri yavaş ama emin adımlarla daha müşteri odaklı hale geliyor. Zomato/Blinkit bu tür girişimlerde bizi hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadı ve çıtayı her geçen gün yükseltiyor. Bu tür nazik jestleri takdir ediyorum ve daha fazla şirketin bu örneği takip etmesini umuyorum.”

Üçüncüsü şunları söyledi: “Bazen küçük hareketler kullanıcılar üzerinde iyi bir izlenim bırakıyor. Bu kullanıcıların ihtiyaçları için Blinkit'i takdir ediyorum.” Dördüncüsü şunları ekledi: “Bu küçük jest ve detaylara verilen önem, büyük bir fark yaratıyor ve müşteri güveni oluşturuyor. Kalabalığın arasından sıyrılmalarını ve gerçekten önemsediklerini göstermelerini sağlıyorlar.”

Daha fazla güncel haber için buraya tıklayın