Biz kadın Hindistan'daki sütün neden daha iyi olduğunu açıklıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
2021'den beri Hindistan'da yaşayan bir Amerikan göçmen olan Kristen Fischer, genellikle ülkedeki yaşam hakkındaki deneyimlerini ve gözlemlerini paylaşıyor. Son zamanlarda Instagram'a, sütünün neden Hindistan'da ABD'den daha iyi tadı olduğuna inandığını açıklamak için gitti. Hindistan'da neden sütü sevdiğini belirttiklerinde her iki ülkede satılan süt türlerini karşılaştırdılar. “Sadece Hindistan'a taşındığımda, ülkeler arasında süt gibi bir şeyin farklı olabileceğini fark ettim. Hindistan'ın dünyanın tüm süt tüketiminin dörtte birinden fazlası olduğuna şaşırdım!” Postanın başlığına yazdı.

“Hindistan'daki sütü seviyorum, burada her zaman daha iyi olduğunu düşündüm,” diye açıkladı, burada neden daha iyi tadı olduğunu açıkladı. “Hindistan burada üstün. Yemeğinizin tadını en üst düzeye çıkarmak için yüksek krem içeriğine sahip iyi bir chai veya tatlı nasıl yapacağınızı biliyorsunuz.”

Aşağıdaki Haberya bir göz atın:

Klipte, Bayan Fischer ABD'de bulunan çeşitli süt türlerini paylaştı. “Yüzde sıfır yağlı yağsız süt, yüzde süt, yüzde iki süt ve yaklaşık yüzde 3,5 yağ ile tam süt var.”

“Ancak Hindistan'da krem çeşitleri var,” diye ekledi, “Çift süt yaklaşık yüzde 1 yağ var, sütü yüzde 3, standartlaştırılmış süt yaklaşık yüzde 4,5 yağ ile veriliyor ve tam krem süt yüzde 6'ya kadar.”

Bayan Fischer, Hindistan'da sütün daha kremsi olduğu sonucuna vardı, bu yüzden daha iyi tadı. “Kremalı sütü ve bir sonraki kişiyi seviyorum. Ancak Amerika'da insanlar zengin bir tada doğru düşük yağ seçeneklerini tercih etme eğilimindedir.” Dedi.

AYRICA OKUYUN | Video: Yeni Zelanda paraglider Himachal'ın 200 km üzerinde uçuyor, 6,5 saat havada harcıyor

Ayrıca sütün Hint mutfağında merkezi bir rol oynadığını açıkladı. “Burada birçok yemekte kullanılıyor. İlginç bulduğum şey, Amerika'da satın aldığım süt ile Hindistan'da satın aldığım süt arasındaki farklar.” Dedi.

Ayrıca şunları da açıkça ortaya koydu: “Tabii ki bahsettiğimden daha fazla süt türü var. Sadece karşılaştırmayı en yaygın olanla basitleştirmek istedim.”

Parçalardan bu yana, Haber 500.000'den fazla görüntüleme ve yaklaşık 10.000 beğeni biriktirdi. İnternet kullanıcıları farklı tepkilerle tepki gösterdi.

“Süt tüketmek gerçekten her Hint yaşamının çok önemli bir parçası!

“Güzel ve net. Size bu süt kategorilerindeki farklılıkları verdiğiniz için teşekkür ederiz,” diye yorumladı bir diğeri.

Bir kullanıcı, “Bu, Chai'nin neden tadı Hindistan'da çok daha iyi olduğunu açıklayabilir.” “Tam krem tatlılar için mükemmeldir. Renkli süt günlük kullanım için idealdir” dedi.