Bir düğün resepsiyonunda “shin-chan” şarkılarıyla dans eden kadınlar interneti paramparça ediyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Video 65.000’den fazla beğeni ve bir milyondan fazla görüntülendi.

Hint düğünleri pek çok ritüeli içeren gösterişli olaylardır ve şarkı söylemeden ve dans etmeden eksik kalırlar. Sosyal medya, düğünlerde veya düğünden önce dans eden insanların Haberlarıyla dolu. Şimdi bir grup kadının özel bir dans performansıyla gelini şaşırttığı böyle bir Haber internette viral oluyor.

Klip, en iyi arkadaşlarının sangeetinde dans eden kadınları gösteriyor. Ancak şarkı seçimleri ve dans koreografisi netizenlerin dikkatini çekti. Grup, popüler animasyon dizisinden bir şarkı eşliğinde coşkulu bir şekilde dans ediyor. ‘Şinchan’.

Aşağıdaki Haberyu izleyin:

Kısa klip ilk olarak geçen yıl Instagram kullanıcısı Rukmani Pandit Paul tarafından paylaşılmıştı. “Bu bizim için zorunlu bir şarkıydı. Bunu sahnede yaptığımıza ve ufaklığımın artık evli olduğuna hala inanamıyorum” diye yazdı. Ancak Haber, yine luxury.wedding.india adlı bir site tarafından paylaşılınca internetin dikkatini çekti.

Video, geleneksel kıyafetleri içinde coşkuyla dans eden dört kadını gösteriyor. “Balle Balle te Shava Shava” animasyon serisinden ‘Şinchan’. “POV: En iyi arkadaşınızın sangeet törenini bununla bitirin”, ekranda bir metin yer paylaşımı okudu.

Ayrıca okuyun | Nagaland Bakanı Temjen Imna’nın “ukala” insanlar için bir konseyi var

Video, paylaşıldığından beri 65.000’den fazla beğeni ve bir milyondan fazla görüntülendi. Netizenler, yorumlar bölümünü her türlü tepkiyle doldurdu.

Bir kullanıcı “Bunu istiyorum” yazdı. Bir diğeri, “Onlar öyle davranmadıkça, hiçbir arkadaşımı evliliğime davet etmeyeceğim” dedi.

Üçüncü bir kullanıcı şu yorumu yaptı: “Herkes benden akraba evliliği içinde dans etmemi istiyor. Artık dans edeceğim bir şarkı biliyorum” derken bir dördüncüsü de “Kesinlikle bunu deneyeceğim” dedi.

Hatta bazı kullanıcılar arkadaşlarını ve ailelerini etiketleyerek düğünlerinde de bu dansı nasıl yapacaklarını yazdılar. Birçoğu da kahkaha ve ateş emojileriyle karşılık verdi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın