Elon Musk’ın AI görüntüsü anında viral oldu
Papa Francis’in yapay zeka tarafından oluşturulan görüntüsünün internette viral hale gelmesinden günler sonra, Twitter patronu Elon Musk, büyük beyaz bir ceket ve büyük bir altın zincir giymiş şık bir fotoğrafını yayınladı.
Fotoğrafın yanı sıra, “Erkek arkadaşımın ceketini ödünç aldım (ne düşünüyorsun)” yazdı.
Tweet’e buradan göz atın:
Musk da resimlere tepki göstererek “Güzel” yazdı.
Şaşılacak bir şey yok, resim hemen viral oldu ve birkaç kullanıcı esprili sözlerini paylaşmak için kaydoldu. Bir kullanıcı, “Papa ile açıkça aynı mağazadan alışveriş yapıyorsun” diye yazdı.
Başka bir kullanıcı, “Yapay zekanın daha iyi bir Elon Musk yaratması inanılmaz.” yorumunu yaptı.
Üçüncü kullanıcı, “Papa onu daha iyi giydi” diye yazdı.
Dördüncü kullanıcı, “Görünüşüne bayıldım!” yorumunu yaptı.
Bu arada, Papa Francis’in büyük beyaz tamponlu AI görüntüsü internette bazı dalgalar yarattı. NBC News tarafından hazırlanan bir habere göre, görüntü Mid-Journey adlı bir AI uygulaması kullanılarak oluşturuldu ve Twitter’da viral olmadan önce bir alt dizinde yayınlandı. Resim, Papa Francis’i kabak takkesi ve büyük beyaz pelerininin dışında asılı bir haçla dışarıda gösteriyor.
Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
Papa Francis’in yapay zeka tarafından oluşturulan görüntüsünün internette viral hale gelmesinden günler sonra, Twitter patronu Elon Musk, büyük beyaz bir ceket ve büyük bir altın zincir giymiş şık bir fotoğrafını yayınladı.
Fotoğrafın yanı sıra, “Erkek arkadaşımın ceketini ödünç aldım (ne düşünüyorsun)” yazdı.
Tweet’e buradan göz atın:
Bir Twitter kullanıcı adı Sir Doge Of The Coin, Elon Musk’ın büyük boy ceketler ve altın zincirler giyen bir dizi AI görüntüsünü yayınlıyor. Gönderinin başlığı, “Elon Musk son zamanlarda gardırobunu büyük ölçüde değiştirdi.”
Musk da resimlere tepki göstererek “Güzel” yazdı.
Şaşılacak bir şey yok, resim hemen viral oldu ve birkaç kullanıcı esprili sözlerini paylaşmak için kaydoldu. Bir kullanıcı, “Papa ile açıkça aynı mağazadan alışveriş yapıyorsun” diye yazdı.
Başka bir kullanıcı, “Yapay zekanın daha iyi bir Elon Musk yaratması inanılmaz.” yorumunu yaptı.
Üçüncü kullanıcı, “Papa onu daha iyi giydi” diye yazdı.
Dördüncü kullanıcı, “Görünüşüne bayıldım!” yorumunu yaptı.
Bu arada, Papa Francis’in büyük beyaz tamponlu AI görüntüsü internette bazı dalgalar yarattı. NBC News tarafından hazırlanan bir habere göre, görüntü Mid-Journey adlı bir AI uygulaması kullanılarak oluşturuldu ve Twitter’da viral olmadan önce bir alt dizinde yayınlandı. Resim, Papa Francis’i kabak takkesi ve büyük beyaz pelerininin dışında asılı bir haçla dışarıda gösteriyor.
Ancak AI görüntüsü, ünlü Chrissy Teigen de dahil olmak üzere internetteki birçok kişiyi kandırdı.Brooklyn’deki adamlar sadece bu damlama seviyesini umabilirdi pic.twitter.com/MiqkcLQ8Bd
— Nikita S (@singareddynm) 25 Mart 2023
Daha fazla trend haber için buraya tıklayın