Bengalurulu kadın çantasını havaalanı tuvaletinde unuttu, sonra yardım geldi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Netizenler, CISF yetkilisine teşekkür etti ve Hindistan’ın havaalanı güvenliğini övdü

Sık uçan yolcular için en büyük kabuslardan biri, havaalanında bir eşyayı veya bagajı kaybetme korkusudur. Bazen kaybolan eşyayı geri almak günler ve haftalar alır. Ancak bir CISF görevlisinin Bengaluru havaalanında bir kadının yardımına hemen nasıl koştuğunun hikayesi internette yürekleri ısıtıyor.

Meghna Girish, X’e ulaştı ve cüzdanı, anahtarları ve diğer temel eşyalarıyla birlikte çantasını havaalanı tuvaletinde unuttuğunu yazdı. İçeri giremeyeceği için, bir CISF görevlisi yardımına geldi ve çantasının geri verileceği konusunda güvence verdi.

“#CISF memuru önce bana ‘mil jayega, ek pin bhi yahan gum nahin hoga’ diyerek güvence verdi ve ben dışarıda beklemek zorunda kalırken #Vistara yer personeline onu aldırdı ve kimliklerimin cebimde olduğundan emin oldu” biniş kartımı telefonuma kaydettim… ve utanarak teşekkür ettiğim için minnettarım, rahat bir nefes aldım ve eve taksiye bindim” diye yazıyor tweet.

#SalıDüşünceleri
Yorgun bir halde havalimanı terminalinden ayrıldığımda saat gece yarısını geçiyordu. Ev anahtarlarım, cüzdanım ve diğer her şeyimle birlikte çantamı tuvalette unuttum!

bu #CISF Memur önce “mil jayega, ek pin bhi yahan gum nahin hoga” diyerek beni rahatlattı ve ben… pic.twitter.com/v3eN9QAiXO

— Meghna Girish
🇮🇳
(@megirish2001) 8 Ağustos 2023
Memur daha sonra, tüm eşyalarıyla birlikte çantayı sadece 10 dakika içinde almasına yardım eden havayolu personeli ile temasa geçti.

“Tüm stres 10 dakika içinde gitti!” “Dünyanın dört bir yanındaki havaalanı personelimizin verimliliği, sakin güveni ve güler yüzlü bağlılığı hakkında şüphelerim var” diye ekledi.

Netizenler ayrıca CISF yetkilisine teşekkür etti ve Hindistan’daki havaalanı güvenliğini övdü, bazıları da benzer deneyimleri paylaştı.

Bir kullanıcı, “Orada hala bazı iyi insanlar var” dedi.

Bir diğeri ekledi: “Kesinlikle doğru.” Havaalanı güvenliğimiz en iyisidir. Kızım bir keresinde kulaklığını güvenliğe bırakmıştı. Dizüstü bilgisayar çantasını aldı ama kulaklıkları unuttu. Panik çıkar. Geri koştu ve eşyalar CISF tarafından bir kenara bırakıldı. “Kaybolan eşyaları geri alma hissi çok güzel.”

Üçüncüsü şöyle yazdı: “Tamamen katılıyorum hanımefendi.” “Yurtdışındaki insanlar son derece ilgisiz.” Dördüncüsü, “Benzer bir hikaye, güvenlikten sonra çantamı bırakıp dinlenme salonuna gittim” yorumunu yaptı. beni kameralardan takip etti. #CISF’e teşekkürler.”

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın

Günün seçilmiş Habersu

Himaşal Pradeş’te şiddetli sağanak ve büyük toprak kayması çok sayıda ölüye yol açtı