Bengalurulu bir adam, şehirde Hindistan haritasının izini sürmek için 13 saatte 73 kilometre yürüyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bay Ruparelia rotayı hesaplamasına yardımcı olmak için Strava uygulamasını kullandı.

Bengaluru’lu bir adam, Bağımsızlık Günü’nü kutlamak için elinde ulusal bayrakla ve GPS kullanarak Hindistan haritasını takip ederek şehirde dolaştı.

Eski adıyla Twitter olarak bilinen X’te Vikas Ruparelia, üç renkli bayrağı sallayarak bilişim şehrinin sokaklarında yürürken çekilmiş bir Habersunu paylaştı. Klipte, 73 kilometreyi 13 saat 25 dakikada kat ederek şehir içinde kaydedebildiği Hindistan haritasının ekran görüntüsünü paylaştı.

“Bu GPS sanatını Bengaluru Jai Hind’da yürürken yaptım! Bağımsızlık Gününüz kutlu olsun ve dilekleriniz ve motivasyonunuz için sevgili dostlara teşekkür ederim. Benim bile kişisel olarak bunu bir günde yapıp yapamayacağıma dair şüphelerim vardı. Bu harika bir maceraydı ve aileme ve arkadaşlarıma özel teşekkürlerimi sunuyorum” diye yazdı Bay Ruparelia basın açıklamasının başlığında.

Aşağıdaki Haberyu izleyin:

Bu GPS sanatını Bengaluru, Jai Hind’da yürüyerek yaptım! Bağımsızlık Gününüz kutlu olsun ve dilekleriniz ve motivasyonunuz için sevgili dostlara teşekkür ederim. Benim bile kişisel olarak bunu bir günde yapıp yapamayacağıma dair şüphelerim vardı. Harika bir maceraydı ve aileme ve arkadaşlarıma özel teşekkürler pic.twitter.com/lacsOoeeIp

— viKas rupaRelia (@vikas_ruparelia) 18 Ağustos 2023
Bay Ruparelia rotayı hesaplamasına yardımcı olmak için Strava uygulamasını kullandı. Deneyimsiz kişiler için uygulama, koşularını ve sürüşlerini GPS aracılığıyla takip etme ve zorluklara katılma fırsatı sunuyor.

Bay Ruparelia, klibi yalnızca birkaç gün önce paylaştı ve o zamandan bu yana 7.100’den fazla görüntüleme, yüzlerce beğeni ve yorum topladı. Netizenler onun “ilham verici” yolculuğunu övdü ve bunu “şaşırtıcı” olarak nitelendirdi.

Bir kullanıcı “İlham verici. Rotayı sizi taklit etmek isteyebilecek diğer kişilerle paylaşmak mümkün mü?” yorumunu yaptı. Bir başka kullanıcı ise “Mükemmel bir şekilde başarmış olmak harika… tebrikler” diye yazdı.

Üçüncü bir kullanıcı “Harika iş efendim” derken, dördüncüsü performansını “harika” olarak nitelendirdi.

Ayrıca okuyun | Bürokrat, öğrencilerin cevap kağıtlarında tuttukları paraların fotoğrafını paylaştı: ‘Bu çok şey anlatıyor…’

Bu arada, Bengaluru’dan gelen hikayeler sıklıkla manşetlere çıkıyor ve sosyal medya kullanıcılarını rahatsız ediyor. Birkaç gün önce Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates, Mart ayında bir haftalığına Hindistan’ı ziyaret ederken bilişim şehrinde tanıştığı “olağanüstü bir kadına” övgüde bulundu.

Bay Gates, LinkedIn’de India Post Payments Bank’ın Bengaluru’daki şube posta müdürü Kusuma K ile bir fotoğraf paylaştı. “Hindistan’a yaptığım seyahatte, değişim için inanılmaz bir güçle tanıştım: Yerel posta departmanında mucizeler yaratan olağanüstü bir genç kadın olan Kusuma” diye yazdı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın