BBC sunucusunun canlı yayın sırasında yaptığı komik dil sürçmesi interneti ikiye böldü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tweet, 6.900’den fazla beğeni ve 360’ın üzerinde yeniden paylaşım topladı.

Bir haber spikerinin canlı yayın sırasında kazara dil sürçmesini gösteren Haber internette yayıldı. Video, BBC sunucusu Gareth Barlow tarafından mikroblog sitesi X’te (eski adıyla Twitter) paylaşıldı.

12 saniyelik klipte Bay Barlow’un bir bölüme başlamaya hazır bir şekilde kameraya baktığı görülüyor. Ancak BBC sunucusu her zamanki gibi “İzliyorsunuz” demek yerine yanlışlıkla “İzliyorum” diyor.

Bay Barlow, klibi paylaşırken X’e “Birisi bana haberleri kimin izlediğini hatırlatabilir mi?” diye yazdı.

Aşağıdaki Haberyu izleyin:

Birisi bana haberleri kimin izlediğini hatırlatabilir mi lütfen? pic.twitter.com/l40jGHhrHK

— Gareth Barlow (@GarethBarlow) 20 Ağustos 2023
Video yayınlandığından bu yana yaklaşık 875.000 görüntüleme aldı. Gönderi ayrıca 6.900’den fazla beğeni ve 360’ın üzerinde yeniden paylaşım aldı.

Çok sayıda Twitter kullanıcısı Haberya tepkilerini paylaştı. Bazıları bunu komik bulurken, diğerleri şaka yollu “harika” olarak nitelendirdi.

“Teknik olarak haberleri izliyorlar. Demek istediğim, paketlere bakıyorsunuz ve çıktıya tepki veriyorsunuz, yani haklısınız. O günlerden biriydi…
😉
En azından teknolojinin o günlere sahip olması yüzünden değil (ki bu daha kötü bir seçenek),” diye yazdı bir kullanıcı. “BBC Haberlerini izlediniz… ve sunuculuğunu yaptınız. Tamamen yanlış değil haha,” dedi bir başkası.

Üçüncü bir kullanıcı “Harikaydı” yorumunu yaparken, bir diğeri ise “En azından hangi program olduğunu hatırladın, daha kötüsü de olabilirdi, Kanal 4 Haber ya da daha kötüsü itv diyebilirdin.” dedi.

Ayrıca okuyun | Fotoğraflarda: Rolls-Royce, fiyatı 30 milyon doların üzerinde olan ultra nadir açılır kuyruklu roadster’ı tanıtıyor

Bu arada bu, bir BBC sunucusunun ekrandaki komik gafıyla viral hale geldiği ilk olay değil. Birkaç ay önce sunucu Lukwesa Burak viral oldu. Garip anı, bir bölümün kısa kesilmesiyle sona erdi ve sunucu onun hâlâ canlı yayında olduğunu fark edemedi.

Burak Hanım bir öğle yemeği bölümüne ev sahipliği yaparken, kaydedilen bölüm oynatılırken biraz esnemeye karar verdi ancak yayın hemen ona kesildi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın