Aşırı kilolu doktor 42 günde 25 kg kaybeder, birkaç fitness ödülü kazanır

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bir fitness yarışmasında birkaç ödül kazandıktan sadece 42 gün sonra Çin sosyal medya platformlarında 25 kilogram kazanan bir doktor, Güney Çin Sabah Postası. Orta Hubei eyaletindeki Wuhan Üniversitesi Zhongnan Hastanesi'nde cerrah olarak çalışan 31 yaşındaki Wu Tianggen, genellikle hastane çalışmaları ile ilişkili olan oturma yaşam tarzının ağırlığından sonra fitness gezisini sona erdirmeye karar verdi.

Wu'da, 2023'te ağırlığı geçen yıl 97.5 kg'a ulaşarak hafif bir yağ karaciğeri teşhis edildi. Wu, obez hastalarla uğraştı ve operasyonlar yoluyla kilo vermelerine yardımcı oldu. Ancak, Wu durumunu gördükten sonra bir şeyler yükseltmeye karar verdi.

“Kendimi kurtaramazsam, başkalarını nasıl kurtarabilirim?” dedi Wu.

Wu, geçen yıl Litvanya'daki IFBB World Fit Model Şampiyonalarında IFBB dünyasının genel şampiyonasını kazanan en iyi sporcu olan Shi Fan'ı görevlendirdi.

Öğrenci koç ikilisi ikilisi, kısa bir süre boyunca yağ kaybetme ve kasları artırmak için bir plan. Süreçteki tek tebrik olmaması iki saatlik hareket ve her gün tutarlı altı saat uyku idi.

AYRICA OKUYUN | Adam uçağa sığacak şekilde savaştıktan sonra 82 kg kaybeder: “30'dan önce ölecektim.”

Rekabet

Taahhüdü, ağırlığını yaklaşık altı hafta içinde azaltmayı başardı. Yarışma yaklaştığında Wu, spor salonunda günde yaklaşık dört saat geçirerek eğitimini güçlendirdi.

Shi, “Wu'nun eğitim yoğunluğu birçok profesyonel sporcuyu aşıyor.” Dedi.

73.5 kg ve 182 cm boyunda ağırlık ile Wu, Ocak ayında Tianrui Kupası fitness ve vücut geliştirme maçına katıldı. Dövüşteki tek doktor meydan okumaydı, ancak Wu yeni gelenler ve fit modelleri ve en popüler katılımcı kategorilerinde şampiyon unvanlarını kazanmayı başardı.

Wu, sağlıklı olmak isteyenlere tavsiyesi hakkında röportaj yaptı ve şöyle dedi: “Kilo vermek ve ısrar etmek için uzun vadeli bir plan oluşturmalısınız. Yemek için çok az yemek gereken sert kısa vadeli yöntemleri savunmuyorum. ” dedi Wu.

Rapora göre, Wu son yıllarda kilolarını başarılı bir şekilde azaltmak için yaklaşık 100 kişiye yardım etti.