Annenizle paylaşabileceğiniz dilekler, alıntılar ve haberler

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Anneler Günü 2025 Dilekleri: Anneler Günü Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanır.

Anneler Günü 2025: Adından da anlaşılacağı gibi, Anneler Günü, anneleri ve anne kişiliklerini sevgileri, kurbanları ve aileye ve topluma katkıları için onurlandırmak için özel bir fırsattır. Her annenin başarılı olmak için başarılı olmasını sağladığı sınırsız ve özverili katkıların bir gündür. Anneler Günü her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanır. Bu yıl 11 Mayıs'ta düşüyor. Bu gün, aile üyeleri annelerinin mutlu olmasını ve hayatından hoşlandığından emin olmaya çalışırlar. Onları hediyelerle şaşırtıyorlar, akşam yemeğine çıkarıyorlar, hatta evde onlar için yemek pişiriyorlar. Annesine onlar için ne anlama geldiğini söylemek mükemmel bir fırsat.

Anneler Günü hemen köşede olduğundan, Anneniz Günü, Selamlar, Alıntılar ve Annenizle paylaşabileceğiniz haberler için özel bir şey hissetmesi için bazı dilekler var:

Anneler Günü dilekleri ve selamlar

• Dünyanın en iyi annesine Mutlu Anneler Günü!
  • Bugün olduğumu yapan kadına mutlu anneler günü. Sana her şeyi borçluyum!
  • Sevgili anne, kelimeler benim için ne anlama geldiğini ifade edemez, ama yine de deneyeceğim. Bir rehber, ilham, eğilme omuz ve ailemizin kayaları olduğunuz için teşekkür ederiz. Mutlu Anneler Günü!
  • Mutlu Anneler Günü! Bu yıl senin için iyi şanslar ve harika şeyler olsun anne. Seni seviyoruz!
  • Size en sevdiğiniz şeylerle dolu bir Anneler Günü diliyorum. Sonsuz şımartan kazanıyorsun.
  • Çocukluk kapılarım ve gençler korkumla akla geldiğiniz için teşekkür ederim. Kolay olamazdı, ama her şeyi bir gülümsemeyle yaptın. Seni seviyorum anne!
  • Anne, sen sadece annem değilsin, sen de benim en iyi arkadaşımsın. Hayatımdaki sarsılmaz varlığınız için teşekkür ederim. Mutlu Anneler Günü!
  • En şaşırtıcı anneye, Mutlu Anneler Günü'ne! Dostluğun, gücün ve rehberliğin beni bugün olduğumu yaptı. Seni kelimelerden daha çok seviyorum.
  • Mutlu Anneler Günü! Onun gücü, sabrı ve koşulsuz aşkı her gün bana ilham veriyor. Her şey için teşekkürler anne.
  • Kendime inanmasam bile bana inandığın için teşekkür ederim. Bana olan inancı benim yol gösterici ışığımdı. Mutlu Anneler Günü!
AYRICA OKUYUN | Anneler Günü 2025: Annen çok özel bir şey hissedecek şekilde ilginç hediye fikirleri

Anneler Günü Alıntıları

• “Bir çocuğun gözünde, bir anne bir tanrıçadır. Harika ya da korkunç, yardımsever veya öfke olabilir, ama emreder. Bunun evrendeki en büyük güç olduğuna ikna oldum.” – NK Jemisin, Yüz Bin Krallık
  • “İlahi bir annesi olan hiç kimse fakir değildir.” – Abraham Lincoln
  • Mary'nin yazarı küçük bir kuzu vardı Sarah Josepha Hale'den bir alıntı, “Anneninki gibi güçlü bir etki yok, ancak etkinliğin bir sonraki etkisidir.”
  • Marion C Garretty'den bir alıntı, “Bir annenin sevgisi, normal bir kişinin imkansızı yapmasını sağlayan yakıttır” diyor.