Ahmedabad Cafe Müşterilerine Hizmet Verecek Robot Garsonları Tanıttı, İnternet Hayran Kaldı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Aisha adını verin, robotun maliyeti 1.35.000 Rs


Robotik kullanımı konaklama endüstrisinde büyük bir popülerlik kazanmıştır. Dünyanın dört bir yanındaki restoran ve kafeler artık yemek servisi, nakliyesi ve hazırlanması da dahil olmak üzere restoran operasyonlarının birçok alanında robot teknolojisinden yararlanıyor. Noida, Chennai, Coimbatore ve Bengaluru gibi şehirlerde robot temalı birçok restoranın popülerlik kazanmasının ardından, Ahmedabad'da yol kenarındaki bir kafe, hizmet verecek robot garsonu tanıtmasıyla viral hale geliyor. Buz golaları müşterilerine.

Videoda Robotic Cafe adlı pop-up kamyonun müşterilere aromalı dondurma golaları sunmak için bir robot kullandığı görülüyor. Aisha adını verin, robotun maliyeti 1.35.000 Rs.

Ahmedabadlı bir yemek blog yazarı olan Kartik Maheshwari, Haberyu Instagram'da paylaştı ve şöyle yazdı: “Robot, Ahmedabad'da ilk kez buz golası servis ediyor.” ₹40'tan başlıyor ve buna değer. “Hijyenik ve tam otomatik.”

Videoyu buradan izleyin:


Hem yemek meraklıları hem de netizenler, gıda ve teknolojinin birleşiminden etkilendiler ve yorum bölümünde düşüncelerini paylaştılar. Bir kullanıcı “Bu çok şaşırtıcı” yazarken bir diğeri “Ahmedabad'ı seviyorum” dedi.

Birkaç kişi de yorum bölümünde sevgi ve ateş emojilerini paylaşarak yeniliği alkışladı.

Geçtiğimiz günlerde seyahat vlogger'ı Ken Abroad, Şangay'daki otel odasına yemek dağıtan bir robotu gösteren bir Haber paylaştı. Video onun “Tamam, telefon çalıyor” demesiyle başlıyor. Bu da robotun burada olduğu anlamına geliyor. Ah, Çince konuşan bir robot sesi var. “Ne yazdığından emin değilim ama bakalım burada mı?”

Kapıyı açtığında orada kendisini bekleyen bir robot görür. Makinenin “aç” tuşuna bastığında üst kısım açılıyor ve içindeki gıda ambalajı ortaya çıkıyor. Daha sonra bölmeyi kapatmak için tekrar dokunuyor ve robotun geri döndüğünü görüyorsunuz.

Özellikle Çin, salgın sırasında teknolojiye giderek daha fazla bağımlı hale geldi; güvenlik protokollerini sürdürmek ve insan etkileşimini azaltmak için robotları kullanmaya başladı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst