Adam kızına sürpriz yapmak için Kanada’ya gidiyor, yeniden bir araya gelmeleri interneti eritiyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Video 1,6 milyondan fazla görüntülendi ve 198.000’den fazla beğeni aldı.

Bir babanın Kanada’da yaşayan kızı için yaptığı inanılmaz jesti gösteren yürekleri ısıtan Haber sosyal medyada kalpleri fethetti. Shrutva Desai, Instagram’da babasının mezuniyetten önce ona sürpriz yapmaktaki büyük başarısını gösteren güzel Haberyu paylaştı. Mesafeye rağmen babasının sırf onunla birlikte olmak için Hindistan’dan Kanada’ya kadar geldiğini açıkladı.

“Hindistan’dan Kanada’ya giderken babam beni bir ziyaretle şaşırtınca kalbim duracak gibi oldu! Her zaman değer vereceğim en inanılmaz andı. Babam kapıdan içeri girdiğinde tamamen şok oldum ve duygulandım.” Bunca yolu sırf beni görmek için geldiğine inanamadım! Böyle inanılmaz bir babam olduğu için çok şanslıyım. Desai Hanım, paylaşımın altına seni çok seviyorum baba” notunu düştü.

Aşağıdaki Haberyu izleyin:

Baba sessizce Bayan Desai’nin çalıştığı dükkana girdiğinde ve onu tamamen hazırlıksız yakaladığında iç açıcı sahne gelişir. Sevinçten bunalmış halde gözyaşlarına boğulur ve yüzünü gizler.

“POV: Baban sana Hindistan’dan Kanada’ya sürpriz bir ziyarette bulunuyor. Bir yıl altı ay sonra babamla buluşacağım” yazısını okuyun.

Bayan Desai Haberyu bu ayın başlarında paylaştı ve o zamandan beri Haber 1,6 milyondan fazla görüntülendi ve 198.000’den fazla beğeni aldı. Netizenler, yorumlar bölümünü her türlü tepkiyle doldurdu.

Ayrıca okuyun | Etihad çalışanı, İngiliz WhatsApp kadını için sistem verilerini kullanıyor, havayolu özür diliyor

“Tanrı kutsasın! Bu şarkıyla ilgili onca hikayeden ve onca yıldan sonra. Hala gözü yaşlı. Keşke hiçbir baba kızından ayrılmak zorunda kalmasa” diye yazdı bir kullanıcı. Bir diğeri, “Bugün internette rastladığım en güzel şey bu” dedi.

“Ne inanılmaz harika bir Haber. Ağlamaya başladım; Gözyaşlarımı tutamadım. Buradaki baba benmişim ve o da benim kızımmış gibi hissettim. Allah ikinizi de sonsuza kadar BİRLİKTE, SAĞLIKLI VE MUTLU etsin” yorumunda bulunan üçüncü bir kullanıcı, “Anne babanızı başka bir ülkede yalnız kaldıktan sonra tekrar gördüğünüzde, onun bokuyla pek destek almadan başa çıktığını gördüğünüzde hissettiğiniz rahatlama, hata yaptı ve amacına ulaştı. Hiçbir şey onların rahatlatıcı sarılmalarından ve…” öpücüklerinden daha huzurlu olamaz,” diye ekledi Dördüncü.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın