Adam bir pedicab kullanıyor ama akıllı saati onun bisiklet sürdüğünü varsayıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bengaluru’daki trafik sıkışıklığı çok eleştiri aldı.

Sosyal medya her zaman Bengaluru’daki trafikle ilgili hikayelerle dolu olmuştur. Metropol her gün yolculara yeni engeller sunuyor. Şehirdeki yüksek trafik durumuyla ilgili görüntüler ve memler ortaya çıkmaya devam ediyor.

BT şehrinde, işe gidip gelenler genellikle trafikte birkaç saat bekler ve gidecekleri yere zamanında ulaşmak için umutsuzca denerler.

Günlük işe gidip gelme ve trafik sıkışıklığının kaosu ve koşuşturması arasında, bir kişi sosyal medyada insanları güldüren bir görüntü paylaştı.

Bir Twitter kullanıcısı olan Kawal Oberoi, hedefine ulaşmak için Rapido bisiklet yolculuğunu seçti. Ne yazık ki, korkunç bir trafik sıkışıklığına saplandı.

Ancak trafikte sıkışıp kaldığı sırada akıllı saatinde komik bir şey fark etti. Bisiklete biniyordu ama saat, aşırı yavaş olması nedeniyle bisiklete bindiğini söylüyordu.

Akıllı saatin görüntüsünü Twitter’da “Bangalore’da trafik ne kadar kötü? Rapido ile bisiklete bindim ve saatim bisiklet sürdüğümü sandı.”

Bangalore’da trafik ne kadar kötü?
Rapido bisiklet turu yaptım ve saatim bisiklet sürdüğümü sandı
🤣
🤣
🤣
@peakbengalurupic.twitter.com/fzhx5E8ytY

— Kawal Oberoi (@TheKawalOberoi) 8 Temmuz 2023
Bengaluru’daki trafik sorunu sosyal medyada büyük ilgi gördüğü için gönderi giderek daha alakalı hale geldi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın