Adam 1975’ten kalma el yazısıyla yazılmış gizli notu bulur ve onu yazan kadının izini sürer

Bilgin

Global Mod
Global Mod
El yazısıyla yazılmış mektup bir marangoz tarafından bulundu.

14 yaşındaki bir kızın 48 yıl önce yazdığı mesaj, ABD’nin Illinois eyaletine bağlı Tazewell ilçesinde eski bir evde duvarın arkasına saklanmış bir şişenin içinde bulundu. Mektup bir marangoz tarafından keşfedildi ve el yazısıyla yazılmış not kısa sürede sosyal medya platformunda yerini aldı.

Marangoz Dakota Mohn, oturma odasının duvar çerçevesinde “Not 9/29/1975” yazan bir not ve ahşapta bir çentiği gösteren oklar bulduğunda evi restore etme sürecindeydi. Okların ardından, içinde 14 yaşındaki Stephanie Herron tarafından yazılmış iki sayfalık bir not bulunan bir şişenin bulunduğu gizli bir bölmeye rastladı. Şaşırtıcı bir şekilde, adam mektubu yazan kadının yerini de bulabildi.

ile görüşmede Günlük YıldızıMohn, “Ekibim oradaydı ve evin ön oturma odasını yıkıyordu. Enkaz temizliyordum ve yukarı baktığımda duvarda ‘Not’ yazdığını gördüm.” Telefonumu taktım ve fotoğraf çektim ve bu şişede gördüm. Çıkardım ve notu okudum.”

Bay Mohn, Facebook’ta şöyle yazdı: “Bir marangoz olarak kariyerimde pek çok harika şey buldum, ancak bu, her şeyin üstesinden geliyor.”

Gönderiye bakın:

Gönderi kısa sürede viral oldu ve Stephanie Herron’un kız kardeşi Amanda Birkey’e ulaştı. Yorumunda şunları açıkladı: “Stephanie benim kız kardeşim. Bebek ertesi gün doğdu! Sonra iki yıl sonra takip ettim. Bu devasa evi çok sevdim. Başka bir ülkeye taşıyabilseydim, yapardım.

Hatta Stephanie Herron da gönderiye yorum yaptı. Şöyle yazdı: “Merhaba bu notu yazdım – o kadar güzel bulundu ki. Kız kardeşlerim ve ben, Amerika’nın iki yüzüncü yıldönümünden önce haberlerde yer alan zaman kapsüllerine bayılırdık. Bu arada, ertesi gün kız kardeşim doğdu.”

Stephanie Herron artık Stephanie Poit’tir. 61 yaşındaki kadın şu anda kocası ve beş çocuğuyla birlikte New York, ABD’de yaşıyor. Şaşırdığını ifade ederek, “Notu duyduğumda şok oldum, kesinlikle şok oldum. Dürüst olmak gerekirse, her şeyi unuttum. Hayat devam ediyor, yıllar geçiyor. Bunun insanları ne kadar etkilediğine inanamıyorum.” Beni Green Valley’de büyüyen bir çocuk olarak hatırlayan insanlardan notlar aldım. Büyümek için iyi bir yerdi.”

“Ve öğrencilerine şimdi aynısını yapmaları için ilham veren birçok öğretmen de dahil olmak üzere tanımadığım insanlardan notlar alıyorum. Hey, sanırım ben bir Facebook fenomeniyim” diye ekledi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın