ABD’li lise mezunu sahnede dans ettiği için diploma almadı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Müdire kolunu kaldırır ve öğrencinin yerine dönmesini önerir.

ABC News’in haberine göre, Philadelphia Kız Lisesi’nden mezun olan bir Philadelphia lise öğrencisinin 9 Haziran’da mezuniyeti sırasında sahnede dans diploması alması reddedildi. Sosyal medyada viral olan Haber, Hafsah Abdur-Rahman’ın sahnede bir buket çiçekle dans etmeye başladığını ve adı anılır söylenmez derecesini kabul ederken sahnede oturan bir grup kızı gösteriyor. Diplomasını elinde tutan müdüre yaklaşırken müdür kolunu kaldırır ve öğrenciye yerine oturmasını önerir. Müdire daha sonra diplomayı yerde, yanında yatan bir sepete koyar.

Zalim, vicdansız

Bir öğrenci başarıyı kutladığında (dans ederek veya aile için tezahürat yaparak) bir diploma kazanılır ve reddedilemez. pic.twitter.com/bDx89IzAmG

“Kız Lisesi mezunu, tören sırasında dans ettikten sonra sahnede diploması reddedildikten sonra konuşuyor” https://t.co/4URZhxXgbZ

– doktor Malinda Smith (@MalindaSmith) 16 Haziran 2023
Olayla ilgili konuşan Rahman, “Bu anı benden çaldı. Bunu bir daha asla yaşamayacağım.”

Genç, müdürü Lisa Mesi’nin daha önce öğrencileri ailelerinin veya arkadaşlarının “sahneye çıktıklarında tezahürat yapmasına veya alkışlamasına izin verilmediği” konusunda uyardığını açıkladı.

“Videoda ‘shh’ dediğim için kuralları anladım. Hiçbir şey söyleme çünkü diplomamı istiyorum. Ne yapmamız gerektiğini biliyordum ve anladım” diye ekledi.

“The Griddy’yi sahnenin diğer tarafında oynamamam ve Girls’ High geleneklerine bağlı kalmamam gerektiğini düşünselerdi, kimse el sallamamalı, öpücük üflememeli veya regl işaretleri yapmamalıydı. aynı şey İçimde bir his var.” “Bu haksızlık,” dedi Bayan Rahman ABC News’e.

Öğrenci, 14 yaşındayken öldürülen kardeşinin anısına bu anın özel olduğunu söyledi. “Çok utandım. Derecenin geri kalanından zevk bile alamadım” dedi.

Philadelphia Okul Bölgesi medyaya yaptığı açıklamada, “Bölge, mezunlarını alkışlayan aile üyeleri nedeniyle kazanılan derecelerin alıkonulmasına göz yummuyor. Bundan etkilenen ve gelecekte olmasını önlemek için neyin önemli olduğunu araştırmaya devam eden tüm ailelerden ve mezunlardan özür dileriz.

Öğrenciye göre, Müdür Yardımcısı da deneyimlerinden duyduğu üzüntüyü ifade etmek için onunla ve annesiyle temasa geçti.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın