ABD'li kadın rüyadaki rakamlarla 40 lakh rupi'lik Loto'yu kazandı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bir Maryland sakini kısa süre önce Pick 5 piyango çekilişinde 50.000 $ (yaklaşık 42,96 Rs) kazandı. İlginç bir şekilde, bileti almadan önce kazanan sayıların rüyasında kendisine göründüğünü açıkladı.

Prince George's County'li kadın, Maryland piyango yetkililerine, Aralık ayında kafasında yankılanan bir dizi sayıyı içeren bir rüyadan uyandığını söyledi.

Kadın, Oxon Hill Zip In Mart'tan 9-9-0-0-0 numaralı Pick 5 biletini satın aldı.

Oyuncu, “Geç kaldık ve neredeyse oynamayı unutuyordum” dedi. “Ama hayalimdeki sayıları oynamamız gerektiğini biliyordum.”

Bu rakamlar kadına 20 Aralık akşamı yapılan çekilişte 50.000 dolarlık bir ödül kazandırdı.

Kazananın kocası, “Karım bunu bana gösterdi ama bana gerçek gibi gelmedi” dedi. “Ama Midas'ın dokunuşu geldiğinde umarım sen de orada olursun ve şans eseri biz de oradaydık.”

Çift, hala para ödülü seçeneklerini değerlendirdiklerini söyledi.

Kocası, “Ne isterse” dedi, “ama torunlarımıza zaten Noel için özel bir şey verdik.”

Bu, bir kişinin kazara piyangoda büyük miktarda para kazanmasıyla ilgili yakın zamanda yaşanan münferit bir vaka değildi; Geçtiğimiz günlerde Singapur'da Hint kökenli bir adam, geçen Pazar (24 Kasım) yapılan çekilişte 1 milyon dolarlık (Rs 8,45 crore) büyük ödülü kazandıktan sonra bir gecede milyoner oldu. Balasubramanian Chithambaram olarak tanımlanan adam, üç ay önce çekilişin yapıldığı mağazadan eşi için altın zincir satın alarak büyük ödülü kazandı. Yarışmayı yürüten mağaza Mustafa Jewellery, kazananın haberini sosyal medyada paylaşarak Bay Chithambaram'ı hem heyecanlandırdı hem de şaşırttı.